joi, 26 noiembrie 2015

Gama Apidermin for men


Buna tuturor! Ce moment poate fi mai potrivit pentru a vorbi despre gama Apidermin  for men decat acesta?
Se apropie luna cadourilor si cu siguranta exista un tata, bunic, prieten sau sot care s-ar bucura de aceasta gama special creata pentru sexul masculin.  Am fost tare bucuroasa sa iau parte la aceasta campanie de testare, pentru ca l-am implicat si pe sotul meu. Mirosul ne-a placut amandurora foarte mult. Iar el, mai mult decat oricine, apreciaza ingredientele apicole ale acestei game, avand in vedere ca este apicultor. 
Voi vorbi despre fiecare in parte:



Lotiunea dupa ras, este tipicul aftershave care lasa pielea proaspata. Are un parfum puternic masculin dar extrem de placut, forumula lichida si transparenta, fiind dezinfectanta. Lotiunea dupa ras, a fost singurul produs din gama pe care sotul meu nu l-a folosit. El are pielea foarte sensibila, asa ca se fereste sa puna pe piele ceva cu alcool, mai ales dupa ras, cand pielea este usor agresata.  Insa sunt o gramada de barbatii care nu-si pot imagina ritualul de barbierit fara un after-shave.

Aici puteti vedea ingredientele si modul de utilizare;


Iar aici il gasiti online la un pret special: 

http://www.complex-apicol.ro/boutique/cosmetice/lotiune-dupa-ras-apidermin-for-men-detail.html




Balsamul calmant dupa ras i-a placut foarte mult sotului. Are o textura de gel, transparenta. Intra repede in piele, insa o lasa hidratata, cu o usoara senzatie mentolata. Nu este lipicioasa. Acesta nu are un parfum puternic si are ingrediente anti-iritante si calmante pentru piele.  De asemenea, are un mod de dozare practic si eficient.

Mai jos puteti vedea modul de utilizare si lista de ingrediente:


 Iar linkul catre magazinul online este acesta:

http://www.complex-apicol.ro/boutique/cosmetice/balsam-calmant-dupa-ras-apidermin-for-men-detail.html


Samponul antimatreata este un sampon degresant foarte eficient. Sotul meu prefera sampoanele de acest gen, cu toate ca nu se confrunta cu matreata. Samponul a curatat parul  si a lasat in urma si un parfum placut. 


Mai jos aveti modul de utilizare si ingredientele:


Il gasiti aici:

http://www.complex-apicol.ro/boutique/cosmetice/sampon-contra-caderii-parului-apidermin-for-men-213-detail.html


Gelul de dus!! Ohh, acesta a fost produsul meu preferat din gama. Are un miros senzual, super masculin si yummy. Parfumul este irezistibil. Gelul este cremos, face multa spuma si are acea formula perfecta pentru barbatii care vor sa-si simta pielea curata; nu usuca pielea.

Ingredientele si modul de utilizare :


Iar aici este linkul direct de unde puteti sa-l cumparati:

http://www.complex-apicol.ro/boutique/cosmetice/gel-revigorant-de-dus-apidermin-for-men-detail.html


Mai apreciez la aceasta gama faptul ca produsele sunt fara coloranti si fara parabeni. Probabil, ati remarcat si faptul ca sunt netestate pe animale, lucru pe care il apreciez foarte mult. De asemenea, ingredientele apicole sunt direct de la sursa si romanesti; asa ca nu va pot spune cat de fericita sunt cand vad cum Complexul Apicol Veceslav Harnaj isi mareste gama de cosmetice.
Pe deasupra, produsele au niste preturi foarte bune.
Voi stiti ca eu mereu incurajez cumpararea produselor romanesti, iar aceasta gama este foarte buna!

Sper tare mult ca aceasta postare v-a ajutat sa va decideti pentru a pune sub brad si cateva cosmetice romanesti de calitate! xo



2 comentarii:

  1. Heii, ma bucur ca am aflat despre aceste produse! Stii daca le pot gasi si in alta parte? Sau doar online? Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le mai poti gasi in magazinele gen plafar, cele naturiste. mega image mai aduce apidermin si inclusiv la targurile apicole. :***

      Ștergere