marți, 1 aprilie 2014

Kit de machiaj pentru incepatori

M-am gandit cum ar fi sa nu am niciun produs de machiaj, ce as alege si cat m-ar costa. Ideea mi-a venit de la Raluca Hia de pe Youtube si va invit sa trecti si pe la ea sa vedeti kitul creat de ea. Mi-am stabilit un plafon de 200 de lei peste care sa nu trec si online am gasit cea mai buna solutie. Nu este o postare sponsorizata, e pur si simplu locul in care am gasit laolalta toate produsele la preturi bune, e un magazin pe care l-am incercat si il recomand. E vorba despre 1001 cosmetice. Cu aceasta ocazie recomand un magazin care ofera servicii de calitate, cu seriozitate,care ofera mici bonusuri clientilor. E  important  de mentionat ca au preturi foarte bune si gasesti o gama larga de produse cosmetice, ba au si o gramada de produse reduse tot timpul anului.

Sa va prezint ce am ales pentru kit:
1) Recomand oricui un primer, unul care sa faca fondul de ten sa reziste mai mult si sa lucreze si la aspectul porilor sau al sebumului de pe fata. Am ales in acest sens baza de la Essence care costa 18.5 lei. Daca ai un ten uscat o crema foarte hidratanta e ok si ai si aceasta varianta pe site.
http://www.1001cosmetice.ro/produs/essence-all-aboutmatt-oil-control-baza-de-machiaj
2) Daca nu as avea niciun produs pentru uniformizarea tenului as alege un fond de ten cu acoperire medie, care se vede natural pe ten si rezista bine. Pe acesta chiar l-am avut in trecut si e unul din fondurile mele de ten preferate iar pretul pe site este 24 de lei. As alege 02 Light porcelain.
http://www.1001cosmetice.ro/produs/maybelline-affnitone-fond-de-ten-cu-vitamina-e
3) Pudra mea preferata care e foarte buna si o recomand este de la Rimmel si eu am nuanta 001 Transparent. Costa 17.5 lei
http://www.1001cosmetice.ro/produs/rimmel-stay-mate-pudra-compacta
4) O pudra bronzanta pentru contur sau pentru o culoare sanatoasa a tenului e un must. Cea de la Essence e mata, e pigmentata si la un pret bun. Nuanta Blondes se potriveste pentru tenurile deschise si costa 17.5 lei
http://www.1001cosmetice.ro/produs/essence-pudra-bronzanta-mata
5) Pentru culoare si prospetime in obraji avem nevoie si de un blush. Am ales unul de la Miss Sporty care are 2 culori, astfel ca le porti purta fie combinate, fie individual. Acesta costa doar 10 lei si se numeste 010 Russian Doll.
http://www.1001cosmetice.ro/produs/miss-sporty-ohh-blush-fard-de-obraz-010-russian-doll
6) Rimelul e un produs de baza in kitul oricarei fete. Am fost surprinsa sa gasesc rimelul meu preferat la acest moment, cel de la Avon, la un pret de 15 roni.
http://www.1001cosmetice.ro/produs/avon-aero-volume-mascara
7) Pentru sprancene am ales un creion fiindca mi se pare cel mai usor mod de a-ti contura sprancele, cel mai rapid si este inclusiv economic. Am ales nuanta Dark Brown de la Essence si costa 8.5 lei
http://www.1001cosmetice.ro/produs/essence-creion-de-sprancene
8) La capitolul pensule, pentru inceput as alege o pensula stufoasa de pudra cu care sa aplici si blusul si conturul si un buretel pentru pudra;  o pensula  pentru amestecarea culorilor de pe ochi, considerand pensula pentru aplicarea culorilor, pensula cu buretel tipica din palete. Au costat asa: cea de pudra 15 lei, cea de ochi 7.5 lei si  bureteii -vin 2 in pachet 4 lei .
http://www.1001cosmetice.ro/produs/essence-pensula-pentru-smokey-eyes
http://www.1001cosmetice.ro/produs/essence-pensula-pentru-pudra
http://www.1001cosmetice.ro/produs/set-2-bureti-pentru-aplicare-pudra-de-fata
9) Pentru corectarea cosurilor aleg un corector stick de la Miss Sporty care costa 8 lei si pentru iluminare unul de Essence care costa 11 lei.
http://www.1001cosmetice.ro/produs/miss-sporty-so-perfect-stay
http://www.1001cosmetice.ro/produs/essence-stay-natural-anticearcan
10) Un creion negru este esential si eu l-am ales pe cel de la Essence care costa doar 8.5 lei.
http://www.1001cosmetice.ro/produs/essence-creion-de-ochi-retractabil-rezistent
11) Pentru buze am ales un ruj foarte natural, pentru orice ocazie  si un gloss mai indraznet, pentru cand vrei mai multa culoare. Rujul costa 10 lei si glossul 7 lei.
http://www.1001cosmetice.ro/produs/golden-rose-ruj-de-buze-114
http://www.1001cosmetice.ro/produs/nyc-kiss-gloss-luciu-de-buze-murray-hill-melon-536
12) Ultima oprire este culoarea de pe ochi. Mi-au mai ramas 18 roni  si ca sa nu-mi depasesc bugetul am ales in felul urmator: monoul de la Astor in nuanta 101 pentru ca poate fi folosit si pe post de iluminator  si costa 6 lei si un  monoul mat( are foarte multe nuante) pentru pliu de la Golden  Rose care costa 10 lei.
http://www.1001cosmetice.ro/produs/miss-sporty-studio-color-eyeshadow-mono
http://www.1001cosmetice.ro/produs/golden-rose-fard-de-pleoape-silky-touch-matte

Pretul total al cheltuielilor ajunge la 198 de lei, ceea ce mi se pare chiar haios- am economist 2 lei! Daca vreti o acoperire mica, ati putea opta pentru un cc cream care costa 17 lei http://www.1001cosmetice.ro/produs/elmiplant-cc-cream-skin-moisture-ten-deschis  si sa investiti mai mult in alte produse care va atrag!
Aceasta este alegerea mea, sunt foarte multe produse pe care nu le-am incercat pana acum, dar eu am incredere in toate brandurile pe care le-am mentionat! Voi ce parere aveti?



10 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. multumesc Adelina, ideea e preluata de la Raluca, dar recomandarile sunt personale

      Ștergere
  2. Toată aprecierea şi pentru această postare, Bianca. Perfectă şi completă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Super interesant! Buna idee ai avut! :* pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur foarte mult ca ai facut si tu acest gen de articol! Ne-ai oferit o multime de idei de produse si te-ai incadrat intr-un buget mai mult de car rezonabil! Multe din produsele recomandate aici imi fac cu ochiul si ma gandesc sa le achizitionez cat mai curand! Te pup si o zi cat mai minunata in continuare ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Raluca mai intai pentru inspiratie si pentru aprecierea acestui articol! nu esti singura care are pe wishlist unele din produsele mentionate aici! pupici!

      Ștergere