duminică, 13 aprilie 2014

Colectia mea ELF

Buna fetelor! Am primit un feedback foarte bun de la voi pe Facebook legat de colectia mea ELF. Am foarte multe produse de la aceasta firma pe care le folosesc fie zilnic, fie destul de des. Am incercat de-a lungul timpului foarte multe produse de la ei si per total este o firma care merita incercata. Raportul calitate pret este unul ok, cei din Romania au tot timpul anului promotii, dar puteti comanda si de pe iherb, la preturile din America.
Primul produs este un creion alb perlat. Nu stiu sincer de ce il mai tin in colectie. Pe mana se vede destul de pigmentat, dar pe pielea ochilor trebuie sa insist pentru a prinde culoare, ceea ce nu e indicat intr-o zona asa sensibila ca cea a ochilor. Pe linia apei nici nu mai vorbesc...n-am nicio sansa.
Nu il recomand


Despre fondul acesta de ten am mai vorbit si pe canalul meu de YouTube, la produse care m-au dezamagit. Fiind din gama minerala, nu a avut un pret mic. Ma asteptam sa fie cu acoperire mica, dar in cazul acestuia nu vad o acoperire uniforma si efectul este foarte incarcat si neaspectuos. Nu am renuntat definitv la el, inca mai incerc diferite moduri de a-l aplica si deocamdata tot ce pot sa spun e ca imi place efectul dupa minim 4 ore, cand intra in ten si nu se mai vede tenul incarcat. Ii voi da verdictul final in vara aceasta, fiindca il gasesc mai potrivit pentru clima umeda si calduroasa sau pentru tenul gras.

Acesta este un bronzer, dar eu il folosesc ca fard de pleoape. Imi place culoarea sidefata si  inchisa fie in mod individual aplicata pe pleoapa mobila, fie in diverse machiaje. 
Nu il recomand ca bronzer pentru piele deschisa

All over stickurile sunt minunate. Cremoase si pigmentate, se amesteca bine si sunt multifunctionale. Nuanta inchisa, toasted, o folosesc pe post de contur si atunci cand il amestec, nu se mai vede sidef; fie pe post de primer pentru ochi, la diferite machiaje. Nuanta de roz imi place fie ca baza pentru blush, fie ca iluminator, ba as putea sa-l folosesc si pe buze, dar nu ma avantajeaza culoarea. Le recomand.

Aceste iluminatoare sunt varianta crema  si concentrata a batoanelor de mai sus, din punctul meu de vedere. Din pacate nu le voi termina niciodata fiindca ai nevoie de o cantitate foarte mica pentru a ilumina o portiune foarte mare. Le gasesc minunate fie pentru iluminarea fetei, fie ca baza de machiaj, sau pentru iluminarea coltului intern. Le recomand


Aceasta paleta corectoare este foarte variata numai ca unele culori nu sunt cremoase. In cazul meu rozul si verdele sunt foarte greu de luat si din acest motiv nu o voi mai recumpara. Imi plac mult nuantele de portocaliu, care desi par cam la fel, sunt diferite. Pentru camuflarea  cearcanelor mele culorile sunt perfecte, dar trebuie sa aplic o crema foarte hidratanta pe dedesupt, fiindca au tendinta sa se stranga  si sa usuce.
Depinde ce-ti doresti de la corector. Nu o recomand pentru cineva cu zona de sub ochi uscata sau "pielea gainii".


Nu am folosit niciodata acest bronzer, dar mi se pare foarte potrivit pentru tenul meu deschis. Are sidef dar cred ca se vede placut. Am zis sa nu incep prea multe produse si apoi sa nu termin niciunul. Pacat de amblajul care nu e foarte rezistent.



Am un singur fard baked de la ei si  mi l-as dori in mai multe variante. Se poate folosi si ud si uscat, e pigmentat si rezista foarte mult. Chiar recomand varianta aceasta de fard. Are un efect metalic si are o cantitate foarte mare de produs. Il recomand.

Mi-am dorit foarte mult acest duo fiind un dupe dupa Lagoona si  Orgasm de la Nars. Din pacate, nu e foarte rezistent. Bronzerul e pigmentat si trebuie sa ai grija la aplicare, dar cu blushul insist. Ambele au sclipici dar e subtil efectul final. Nu cred ca il voi mai recumpara.


Acestea sunt toate pensulele mele din gama studio si voi vorbi despre fiecare in pare de la stg la dr:
1.Prima e pentru fond de ten, dar imi lasa dare pe fata asa ca am decis sa o folosesc pentru aplicarea mastilor si face o treaba foarte buna in acest sens. Nu o recomand pentru fdt.
2. Cea de-a doua e pentru bronzing, e din peri naturali iar eu o folosesc pentru aplicarea iluminatorului pudra. E foarte subtire pentru contur sau blush, dar o recomand pentru iluminator.
3. A treia pensula este pentru amestecare culorilor si e din par natural. Imi place foarte mult si o recomand pentru acelasi scop.
4. A 4-a se numeste eyeshadow brush si eu o folosesc pentru aplicarea fardului pe pleoapa mobila. E din par natural si mi se pare ca pigmenteaza foarte bine. o recomand pentru o pleoapa mobila mica, fiind scurta.
5. Pensula unghiulara e tot din par natural. Eu imi aplic in pliu culoarea. Poate fi folosita pentru linii precise in machiajul ochilor, sau pentru iluminare sub spranceana sau in coltul intern. O recomand.
6. Eye Liner Brush, e din peri sintetici tari si imi place fie pentru a contura ochii, fie pentru a seta cu pudra creionul de pe lina apei. O recomand in acest sens.
7. Ultima e pentru concealer, dar o folosesc pentru buze fiindca are perii foarte duri pentru zona ochilor si e foarte mica. N-o recomand pentru scopul cu care a fost creata.


Recomand toate pensulele din gama studio. Sunt foarte rezistente si calitative. Le voi prezenta de la stg la dr:
1. Powder Brush - e multifunctionala...fie pentru aplicare fdt, fie pentru pudra sau blush...o am de aproape 2 ani si abia acum incepe sa-i mai cada cate-un fir si sa simt manerul instabil.
2. Small Tapered Brush: eu o folosesc pentru blush sau contur
3. Blush Brush: e pensula mea preferata de la Elf. Imi place sa-mi setez corectorul de sub ochi cu ea. Dar merge aplicat si blush si bronzer.
4. Angled Blush Brush: o folosesc pentru bronzer sau blush. 
5. Flawless Concealer Brush: cand imi aplic corectorul cu aceasta pensula mi se pare ca  pielea arata mai dewy decat atunci cand il aplic cu degetele.
6. Small Angled Brush: pentru eyeliner sau pentru umplerea sprancenelor e minunata. Eu inclusiv imi conturez partea de jos a ochiului cu aceasta pensula.



Recomand acest primer fiindca se simte ca unul cu silicon. Lasa tenul matasos precum Porefessional de la Benefit si promite sa lucreze la aspectul tenului daca e folosit zilnic.


Kitul de sprancene mi se pare foarte profi la ambalaj. Pare high-end si se comporta foarte bine. Are si pudra si ceara si e alegerea mea zilnica. E minunat! Il recomand!


Acest corector lichid e foarte pigmentat si rezistent. Imi place cum corecteaza atat cosurile si petele, cat si cearcanele. Gradul lui de acoperire mi se pare mare si chiar nu am intalnit alt corector lichid cu acoperire asa mare. Se poate construi si uneori il folosesc ca fdt, cand am probleme mari cu tenul.


In aceasta paleta sunt toate fardurile mele Elf. E un quad mov  din gama studio http://www.eyeslipsface.com.ro/fard-de-ochi/fard-de-ochi-flawless-eyeshadow-7.html si Shopping Spree care arata asa:

Fardurile Elf mi se par pigmentate si rezistente, putin prafoase si la preturi bune. Eu le recomand daca nu ai pretentii foarte mari de la fard.



Acest luciu m-a cucerit si vreau sa mai incerc si alte nuante! Il poti purta foarte natural, sau mai intens. Rezista si nu e lipicios, ba iti da o senzatie foarte placuta fiind mentolat si cu o senzatie de racorire.


Nuanta acestui blush e preferata mea dintre toate blushurile pe care le-am incercat vreodata si daca stiti vreun dupe  mai rezistent va rog sa-mi spuneti. Nuanta se vede mata pe ten, iar culoarea se vede foarte bine pe un ten deschis. Cu toate ca nu e cel mai pigmentat sau rezistent blush eu il iubesc! Il recomand pentru culoare!


Blusurile Baked  sunt mult mai pigmentate decat cele de mai sus. Aceasta nuanta are sidef si mi se pare foarte interesanta. E o culoare cuminte si placuta, cat sa-ti dea acel aer fresh necesar zilelor calduroase. Imi place mult! Daca vreti un blush bun, recomand aceasta varianta!


Pudra aceasta am folosit-o un timp pe post de contur, fiind mai inchisa decat tenul meu. Acum o pastrez pentru la vara, cand prind culoare pentru a matifia tenul. E o pudra ieftina dar eficienta si in plus ofera si acoperire.


Apa pentru setarea machiajului e un alt produs preferat de la Elf. E a 2-a oara cand o cumpar fiindca ia efectul de ten pudrat si are ingrediente care iti  hidrateaza si calmeaza pielea. Asupra rezistentei machiajului nu am observat o diferenta majora, dar lucreaza si in acest sens.

P.S: Am pus si link la unele produse pe care le-am gasit pe site.
Voi ce produse imi recomandati de la Elf?



14 comentarii:

  1. si eu am 2 creioane elf, unul shimmer unul normal si pot sa spun ca sunt groaznice , deloc cremoase si nu poti face nimic cu ele. Mai bine dai 1,5 sau 2 lei pe unul Ada si macar are o textura mai cremoasa.. dar cei de la elf au si produse bune si unele mai putin bune

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n-am pus decat o comanda, asa ca am mai putine mult decat tine. TOtusi, as mai comanda, mai ales ca as avea nevoie de niste pensule.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. recomand pensulele din gama studio , dar si pe cele de ochi din gama essential. ms ca ai trecut si pe la mine :**

      Ștergere
  3. Eu am paleta cu 144 de culori, cele 5 creioane glitter, paleta cu iluminatoare, stick corector, un fard mono, iluminatorul alb care il ai si tu si ai dreptate ca nu il termin nici la anul :)) un rimel care e super prost.. pensulele vreau sa le incerc :* te pup si ai o gramada de produseeee interesante :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum ti se pare corectorul stick? merita? pupici si ms pt vizita!

      Ștergere
  4. buna eu am:
    - kitul pt sprancene nuanta 81304 ash este super bun e exact cum ai zis si tu
    -o paletuta dintraia micuta cu 4 nuante cu ambalajul alb sunt superbe e nuanta pretty n'pink
    -am si eu pensula de fond de ten dar nu imi place lasa dare,urme pe fata nu il intinde bine deloc si eu o folosesc pt masti
    Esti super draguta te urmaresc de mult timp faci videoclipuri minunate :* ai produse superbe de la elf.!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ms mult Ana pentru raspuns si apreciere! :*** paste fericit!

      Ștergere
  5. Buna, iti recomand pensula studio Stipple Brush, acopera foarte bine fdt-ul si nu lasa dare plus ca il poti folosi si pentru blush crema daca ai.
    Primerul de ochi la 9 lei e demential, tine orice tip de fard(crema/pudra) cu succes pe intreaga zi.
    Mai am de la ei un fard crema dar nu prea e foarte pigmentat, poate nu am nimerit culoarea, cele de la MBL sunt mai bune.
    Rujurile din gama Essential sunt foarte cremoase si rezistente, cel putin culorile mai intense, le recomand si pe acestea si cum ziceai mai sus de kit-ul de sprancene e foarte bun, eu folosesc mai mult ceara si aplicatorul cu care vine ma ajuta daca is in fuga. Sper ca te-am ajutat:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ms Diana pentrurecoamndari! deja mi-am achizitionat si primerul si pensula de stipling. :***

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. e acumulata in timp si au fost mult mai multe produse, cu acestea am ramas acum!

      Ștergere
  7. si eu am cateva pensule de la elf din gama esentiala si sunt profund dezamagita...le cad perii chiar si dupa ce am incercat sa le mai strang cu patentul :o... bine, nu le poti cere prea mult avand in vedere pretul, insa am cumparat pensule mai iefine de la metrou si sunt mult mai bune decat acestea...cine stie, poate am avut eu ghinion...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca inainte nu exista aceasta problema, mai nou am tot auzit persoane care se vaita de ele. eu le am pe ale mele de mai bine de 2 ani si sunt inca in stare perfecta.

      Ștergere