joi, 3 aprilie 2014

Cele 10 Produse


Mi-am lansat o noua provocare! 10 produse pe care se le folosesc 2 luni. Este o provocare imaginara dar chiar as putea sa traiesc 2 luni doar cu 10 produse cosmetice, exceptand produsele de igiena stricta, gen sampon, gel de dus si sapun. Haideti sa detaliem:


Din pacate, fac parte din marea categorie de femei care transpira asa ca trebuia neaparat sa includ un antiperspirant.  Am ales varianta solida a deodorantului Nivea Invisible fiindca se consuma mai greu, deci imi ajunge 2 luni; imi ofera protectie si parfum placut plus ca nu lasa urme albe sau galbene pe haine.  
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu n-as putea trai fara parfum. Am ales un parfum fresh, cu miros usor de citrice, foarte rezistent si potrivit in orice moment al zilei. Este Naturelle de la Yves Rocher.


Pentru ingrijirea fetei mi-am ales cele mai multe produse. Am un ten combinat spre gras asa ca am nevoie de o ingrijire speciala.  
Pentru demachiere si curatare, am ales apa micelara de la Ivaterm. Daca as folosi doar apa micelara pentru cacest pas, as alege una cat mai curata la ingrediente dar si eficienta. As folosi-o pana n-ar mai iesi nimic murdar pe discheta. 
Pentru hidratarea fetei am ales crema cu castravete de la Lady`s din mai multe motive. E o crema hidrantanta care se absoarbe foarte repede si fiindca are ingrediente bio, mi se pare ok si pe zona ochilor. Pentru zi as alege sa port crema cu fps 50 de la Gerovital Sun, fara ulei, fiindca imi tine sebumul controlat si am si protectie ridicata. Toate lumea ar trebuie sa foloseasca protectie indiferent de tip de ten sau zona in care locuieste. 
Solutia antiacneica  de la Pharmacy, Lady`s usuca cosurile si ajuta la vindecarea ranilor lasate de acnee, asa ca nu ar putea sa lipseasca din aceasta postare.
Pentru buze si alte zone uscate, folosesc balsamul cu piersici de la Avon, care e foarte hidratant.



Pentru machiajul fetei am ales cateva produse pe care le gasesc multifunctionale.
Fondul de ten de la Impala, Lady`s are o acoperire mare dar se vede ca si cand ai avea acoperire mica spre medie. Il ador din acest punct de vedere fiindca deja stiti cat urasc machiajul masca. E un produs potrivit mai degraba tenurilor grase/ combinate, eventual normale cu o crema  hidratanta pe dedesupt. Se poate construi fara sa incarce. Rezista la transfer si  e inclusiv waterproof. In curand o sa-i fac un review ca sa vedeti poze inainte/dupa. Asa veti intelege mai bine de ce l-am ales.
Rimelul AeroVolume imi ofera si volum maxim dar si alungire. Purtand doar mascara aceasta ma simt foarte increzatoare si  simt ca imi  scoate ochii in evidenta. Eu am sprancenele destul de dese, dar am invatat de curand un truc pe care il puteti face cu rimelul pentru a le contura putin. Curatati cu un servetel peria rimelului si aplicati cu mana usoara pe sprancene cat sa le cumintiti si sa le oferiti putina culoare.
Am ales un ruj roz zmeura pentru ca se vede bine pe buze, dar si pe obraji. Cand eram adolescenta si nu aveam foarte multe produse de machiaj, foloseam rujul si pe post de blush crema.  Ce-i drept, nu rezista mult pe tenul meu gras, dar nu as apela in mod frecvent la acest lucru, ci doar la nevoie.  Rujul pe care l-am ales se numeste  Color Absolute in nuanta Fresh Fig, adica smochina proaspata si chiar asta vizualizez cand il folosesc...parca as manca smochine si mi-a ramas o culoare placuta si naturala pe buze. 

Iti lansez si tie provocarea aceasta! Imi poti lasa mai jos in bara pentru comentarii, cele 10 produse pe care le-ai alege pentru folosire exclusiva timp de 2 luni! Pupici si imbratisari proaspete!


12 comentarii:

  1. Ai ales niste produse foarte interesante!sincera sa fiu pentru mine aceste produse ma duc cu gandul la strictul necesar de care are nevoie orice femeie pentru a fi frumoasa si isi poate permite!Imi este dor de tine sa postezi pe youtube:( te pup:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este, Andreea! legat de Yt, maine apare un nou video! :***

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. multumesc...mi-ar placea sa stiu ce produse ai alege tu! :*

      Ștergere
  3. super idee... eu imi pregatesc in fiecare luna un cosulet cu produsele pe care sa le folosesc in luna respectiva dar nu reusesc niciodata sa le folosesc doar pe acelea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa cum am precizat si in postare, aceasta provocare este imaginara. am foarte multe produse pe care nu vreau sa le irosesc, dar as putea trai doar cu aceste produse 2 luni, fiindca in adolescenta cam atatea produse aveam....pupici!

      Ștergere
  4. am vazut foarte multe review'uri pro pt crema aceea cu castraveti de la lady's, dar din pacate mie nu imi prieste. imi ies cosuri :( foarte tare provocarea :)) sunt curioasa cum vei rezista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna Nina! nu stiu exact ce fel de ten ai tu,dar intr-adevar am vazut foarte multe produse la tine pe blog care tie nu-ti merg si mie imi plac mult. probabil suntem la poli opusi ca reactii ale tenului. bineinteles, fiecare e diferit si reactioneaza diferit si de-asta e bine sa citim mai multe pareri inainte de a cumpara un produs. ma bucur mult ca ai trecut pe la mine si imi pare rau ca nu doar n-a functionat aceasta crema pt tine, dar te-a lasat si cu "inamici". pupici!

      Ștergere
  5. Chiar sunt curioasa de fondul de ten de la Lady's..astept parerea ta ;* te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru saptamana aceasta am mai pregatit un review la protectia solara pe care am precizat-o si aici, dar promit ca saptamana viitoare ii fac un review. :***

      Ștergere
  6. Asta da provocare , eu sincera sa fiu nu stiu daca asa rezista dar poate voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se poate totusi si sunt foarte multe fete care traiesc fericite cu putine produse! Pupici!

      Ștergere