marți, 7 ianuarie 2014

Cele mai iubite #1( make-up)

Inspirata de avalansa placuta de videouri cu favoritele anului care a trecut, m-am gandit sa fac o postare interesanta in care sa va prezint in cateva serii, produsele mele preferate pana la momentul actual. Criteriul dupa care le-am ales, este raspunsul la intrebarea: Daca ai putea sa ai un singur produs din fiecare categorie ce ai alege? Am sa pun poze gasite pe net, pentru ca unele produse nu le detin la momentul de fata.
Baza de machiaj:  Pentru un ten luminos o recomand pe cea de la Oriflame, Studio Artist. Pentru un ten matasos o recomand pe cea de la Elf, din gama mineral. Ambele lucreaza atat la aspectul pielii cat si la rezistenta fondului de ten.
Fond de ten:  Aici mentionez produsele care imi plac mie foarte mult si sper sa-ti mearga si tie. Eu am un ten combinat si depinde si de alti factori.  Fondul de ten care mi-a placut cel mai mult pana acum si care a fost preferatul meu multi ani la rand a fost Affinitone de la Maybelline, iar varianta minerala mi-a placut cel mai mult. Are acoperire medie si un finish natural. La capitolul fond de ten lejer cu acoperire mica, imi place cel de la Avon, Ideal Flawless.  Intre bbcream si cccream as alege CCcream si anume pe cel de la Elmiplant.
Corectoare si concealere: Pentru corectarea tonalitatii cel mai mult mi-a placut corectorul in 3 culori de la Essence, care se mai gaseste in numar limitat, in unele magazine, fiind scos din productie. Era cremos si pigmentat, se incalzea foarte usor si nu incarca.  Pentru acoperirea cosurilor imi place batonul de la Color Trend atunci cand e unul mai nazdravan care nu vrea sa se lase camuflat sau de la Catrice Camuflage Cream, care are tot acoperire mare dar este mai cremos, pentru acele cosuri pe jumatate vindecate, care sunt ceva mai uscate. Pentru pete, imi place roll-on de la Garnier care are si tratement pentru vindecare. Pentru zona ochilor, atunci cand nu am nevoie de corectare ci doar de iluminare , corectorul de la Oriflame Studio Artist e perfect, fiind cremos dar pigmentat. Atunci cand am corectat si vreau si acoperire sub ochi imi  place Maybelline Instant Age Rewind, care e cremos si foarte pigmentat dar cu o pigmentatie mai mare decat cel de la Oriflame.( din pacate nu se gaseste in ro in magazine). Apoi un mare hit la acoperire si persistenta, este Maximum Coverage Concealer de la Elf, care e bun pentru toate: cosuri, cearcane, pete, roseata,chiar si semne sau alte probleme. E bun de pastrat tot timpul cu tine. Ador concelerele si corectoarele.!!
Baza de pleoape:  The one and only: baza de machiaj de la Avon. E foarte buna si ma tine cam un an. Pentru mine e un produs minune si o consider marea descoperire a  anului 2013. Atunci cand vreau sa-mi reziste concealerul toata ziua, fara sa se stranga sau se miste din loc, oricat de cald ar fi, sau chiar daca plang, ea ma ajuta.  E mata asa ca pe ochi o pot folosi si atunci cand vreau rezistenta si pigmentatie mai mare, dar si cand vreau doar sa-mi acopar venisoarele si sa nu vad linia alba care apare pe timpul zilei in cute. Atunci cand am roseata, sau cosuri, o aplic ca baza si acoerirea e sigura si in acelasi timp usuca monstruletul! Trebuie s-o incercati:
Pudra: Sub ochi imi place cea translucida de la Essence care nu are acoperire, ci doar seteaza. Pentru matifiere, pudra de la Rimmel Stay Matte e superbaaa, fara sa incarce excesiv, mi se pare destul de light.
Mascara: Pentru alungire L`oreal Telescopic, pentru volum rimelul in 3 faze de la Avon si pentru definire si naturalete, Super Shock de la Avon.
Contur si blush: Pentru contur, bronzerul din duoul Avon Glow. La blush potivit pentru orice moment si anotimp il aleg pe Tickled Pink de la Elf. Recent mi-am luat si doul St. Lucia de la Elf si imi place mult.  Nu obisnuiesc sa port doar bronzer;sunt foarte deschisa la ten si mi se pare ca accentueaza acest lucru.


Iluminator:  Am unul pudra de la Avon Ideal Luminous si unul crema de la Elf, nuanta Spotlight. Cel alb il folsesc seara, sau la evenimente, iar cel rozaliu, zi de zi, pentru a-mi incalzi tonalitatea tenului si  pentru putina eleganta...:))
Fard de pleoape: Pentru zi, as putea trai avand mini paletica de Elf Shopping Spree, care are nuante neutre, iar de seara paletica de Nyx Love in Paris, Je ne sais quoi. Ambele sunt pigmentate si putin prafoase, dar in culori foarte dragutee!
Produse de buze:  Creionul de buze Pink casmere de la Avon este chiar nuanta buzelor mele. Rujul Perfect Kiss in nuanta Chic Nude, mi se pare un ruj cumintel dar adorabil ca nuanta, iar rezistenta si cremozitatea ma fac sa-l ador. Luciul de buze Butter Gloss de la Nyx in nuanta Apple Strudel  e persistent, cremos si miroase bestial -de nuanta nu mai zic..ma face sa ma simt cu 10 ani mai tanara, serios!!!
Pensule si accesorii: Avand doar urmatoarele pensule as putea sa ma descurc perfect: pensula cu 2 capete de la Avon, pensula de Blending de la Oriflame si pensula pentru aplicarea fardului de la Elf dar si cea pentru pudra. Clestisorul de la Primark si dupe-ul dupa beauty blender sunt inca 2 produse care ma ajuta sa  arat foarte bine.
Creioane de ochi:  Creionul la care apelez intotdeauna cand vreau sa arat impecabil toata ziua este Super Shock Avon.  E foarte pigmentat si rezista toata ziua, fiind rezistent la apa. Pentru toate zilele, imi place sa-mi aplic un creion tot de la Avon: Jilian Dempsey, dark brown, care imi pune foarte bine in evidenta capruiul ochilor si rezista cateva ore.
Sprancene: Sprancenele imi plac umplute vara cu creion si recent mi-am luat unul de la Catrice, 030 Brow-n-eyed Peas, care aduce cel mai mult cu sprancenele mele. N-are rost sa va zic de preferatul meu fiindca nu se mai gaseste, dar si acesta se apropie de nuanta perfecta. Iarna folosesc kitul de sprancene de la Elf in nuanta dark, fiindca imi place sa le port mai conturate.
Setare machiajului: Mi-a placut Setting Mist de la Elf fiindca ia efectul de fata pudrata asa ca l-am achizitionat a 2-a oara, pentru acele ocazii speciale. La rezistenta n-am vazut o diferenta enorma. In schimb, vechea sticluta, am umplut-o cu apa si o folosesc in fiecare zi ca o  varianta homemade a apei temale, care ia efectul de pudra si face machiajul mai rezistent. 

Daca am uitat vreo categorie spuneti-mi! Sper ca v-a fost de ajutor si ca asteptati cu nerabdare continuarea!















16 comentarii:

  1. Trebuie să bifez şi eu baza de machiaj de la Elf. Chiar acum am intrat pe site, dar nu apare în stoc. Sunt multe produse pe care le avem în comun, abia aştept să găsesc şi eu un beauty blender, deşi mă împac foarte bine şi cu bureţeii pe care-i am acum.
    Pupici, Bianca! O seară frumoasă alături de cei dragi ♥.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Mihaela! baza de la machiaj minerala e extraordinara. o pot compara cu porefessional de la benefit si e de 3 ori mai ieftina, cat despre buretei sunt si aceia excelenti...si eu folosesc si bucretei.

      Ștergere
  2. Îmi plac produsele alese de tine. Am avut și eu câteva din ele prin mână. Aștept continuarea! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoase produsele unele le am si eu dar altele intentionez sa le cumpar :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte utila postarea!!!!! chiar pot sa zic ca m-am ales cu ceva. Insa am ramas cu o intrebare in minte si nu ma potolesc pana nu ti-o adresez : cum e varianta homemade a apei termale? Aa.. si inca ceva. Am vazut ca ai baza de machiaj de la Oriflame. Sunt curioasa daca ajuta cat de cat si la imbunatatirea aspectului unui ten cu pori dilatati. Am inteles ca magiX-ul de la Avon face o treaba buna la acest capitol, dar nu il mai gasesc in cataloage. Mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte simpla! Folosesc apa plata Bucovina, care e una din apele pure bune de piata. avand reziduu sec 74; dar poti folosi orice apa plata- pe care o pui intr-un recipient cu pulverizator si o aplici de la distanta. e o metoda veche prin care mamele noastre faceau machiajul mai rezistent, inainte sa apara trendul cu setting spray.
      Legat de pori dilatati, sa stii ca si eu ma confrunt cu aceasta problema si pana la momentul de fata, nu am gasit niciun aliat. mi-am achizitionat si porefessional de la benefit si nici macar el nu are rezultatele asteptate. mie nu mi-a placut deloc baza de la avon. ti-as recomanda baza de la elf mierala care si reduce porii si catifeleeaza pielea, lucreaza si la rezistenta fondului de ten dar si la aspectul pielii.

      Ștergere
  5. Hello, iti multumesc pentru raspuns si pentru " truc". Am sa incerc si eu apa termala Bianca-made, poate ma scapa de aspectul de fata pudrata. Cat despre primerul de la elf, eram tentata mai demult, insa comentariile gen " e prea scump pt o cantitate asa de mica", " la banii asta, gasesti primer mai bun" mi-au cam omorat tentatia.Dar sa sii ca m-ai facut curioasa si il voi incerca. Niciodata nu am da gres cand ti-am ascultat sfaturile. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna. chiar recomand din toata inima primerul de la elf. iti lasa tenul foarte matasos, fondul de ten se vede minunat cu el si cred ca cei de la elf au destul de des promotii bune incat sa poti sa-l cumperi la un pret bun.

      Ștergere
  6. Ma bucur foarte mult ca am in comun cu tine multe dintre produsele pe care le-ai aratat.Ador CC Cream-ul de la Elmiplant,pudra Stay Matte ,si beauty blender-ul Ebelin.Te urmaream de la inceput pe Youtube dar acum am descoperit si blogul.
    http://georgybeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Georgiana si te mai astept pe la mine. ai un blog foarte frumos!

      Ștergere
  7. Cat a costat buretlul de la Ebelin ( beauty blender-ul)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna. Imi poti spune de unde ti-ai achizitionat corectorul Instant Age Rewind de la Maybelline?

    RăspundețiȘtergere