miercuri, 6 noiembrie 2013

Fotopost #1

Buna fetelor! Fac primul fotopost si in functie de feedbackul vostru o sa mai fie sau acest gen de postari. Fotografiile reprezinta o captura din viata mea de zi cu zi si sper sa ajungeti putin cate putin sa ma cunoasteti mai bine.

Am terminat de filmat "produsele terminate" iar cele 3 produse din imagine vor fi refolosite. Spray-ul Syoss are pulverizator asa ca niciodata nu se stie la ce ai nevoie de pulverizator. Cred ca am sa pun niste spirt si o sa-l folosesc pe post de dezinfectant. Recipientul de la baza de ochi Avon va fi numai bun de pus crema cand voi pleca in calatorii, iar pensula de la gelul pentru sprancene Essence o voi folosi pentru a-mi aranja sprancenele, evident.

Asa arata micul meu dejun miercuri. Am gasit la Auchan avocado la 2, ceva lei si am luat cateva bucati. Mihai este fan avocado, insa mi-am pus si mie putin. Zilnic mananc 3 linguri de ovaz cu iaurt si putin indulcitor de Stevia iar in borcan este zacusca facuta chiar de mine.


Joi seara am facut dovleac copt...Nu am nimerit cel mai dulce dovleac, insa mirosul care-a parfumat casa dupa ce l-am scos din cuptor mi-a adus aminte de copilaria la bunici si  m-a facut sa realizez cat de mult iubesc toamna.


Vineri am facut curatenie generala si asta inseamna sa ridic totul, sa aspir dupa noptiere, sa spal pe jos, etc. Acest gen de curatenie imi da mare satisfactie...mai ales in camera lui Michi, unde poti gasi de la firimituri pana la zeci de masinute parcate sub pat sau diferite obiecte din casa pe care le ascunde.


A mai trecut o luna...si va trebui sa  scriu  11 in loc de 10 la data.


Am doar jumatate de fata machiata. Am creat un machiaj "no make-up" in care v-am spus detaliat tot ce obisnuiesc sa fac pentru a-mi pune in evidenta anumite trasaturi si pentru a ascunde imperfectiunile insa ramanand naturala. 


Ma deranja ceva la ochiul drept asa ca mi-am facut o masca cu argila, care e remediul meu pentru ulcior si alte inflamatii, dar si un secret deja dezvaluit pentru uscarea cosurilor si imbunatatirea aspectului pielii. Buuu-huu-huu! Sper sa nu va sperii cu masca pe fata...:))


4 comentarii:

  1. Foarte tare idea cu fotopost ... sper sa mai faci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intre timp am renuntat la fotopost, fiindca mi-am facut cont pe instagram unde sunt foarte activa

      Ștergere
  2. Mi-ai facut pofta de dovleac copt.! Ce frumoas este sa fii copil in ziua de astazi...cand eram eu copil nu erau atatea jucarii frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este. si eu mi-am facut pofta singura revazand fotopostul...:))

      Ștergere