joi, 11 iulie 2013

Review Crema BB+ Anew Vitale

Ieri am primit comanda de la Avon in care mi-am comandat si cateva mostre de fond de ten pe care vreau sa  le incerc. Printre ele se afla si noul produs din gama Anew Vitale, BB+. Tocmai ma refac dupa o raceala zdravana si am fata cam zombie asa ca am zis sa-l incerc si sa va spun si voua parerea mea.
Avon ne promite ca efecte instant: ascunderea imperfectiunilor si rosetei, uniformizarea culorii tenului si energizarea,catifelarea si oferirea unei straluciri sanatoase; iar in timp: prevenirea aspectului tern, al semnelor de oboseala, ale liniilor fine si porii dilatati.

Mi se pare ca are o textura foarte lejera, neuleioasa fata de celalalt BB Cream de la Avon, iar acoperirea e mica. Mi-a acoperit roseata din jurul gurii, mi-a luminat tenul si mi-a uniformizat culoarea, insa nu a acoperit nici cosurile, nici cearcanele.  Formula nu mi se pare ca e de BB cream, cel putin nu se simte ca o crema, se simte clar ca un fond de ten lejer si as recomanda-o persoanelor cu ten mixt si normal, care vor doar o uniformizare a tenului si un efect cat mai natural. Nuanta mi s-a potrivit perfect mie insa eu am o piele deschisa, asa ca nu stiu cum s-ar adapta pe un ten mai inchis sau bronzat. Nu voi cumpara varianta full-size, fiindca nu am intotdeauna tenul plin de imperfectiuni, insa o acoperire medie, imi ofera mai multa siguranta si incredere in mine. As mai recomanda-o ca o baza de machiaj pentru un ten cu multe probleme, cu toate ca nu sunt fan multi straturi pe fata...in fine, pe mine nu m-a convins acest bb cream si nici nu cred in promisiunile facute pentru termen lung ale acestui bb+. 
 xoxo, Bianca


6 comentarii:

  1. Am primit si eu o mostra si l-am incercat, pana acum e cel mai bun BB incercat (am mai avut BB de la La roche Posay, de la Yves Rocher si de la Nivea)...dar nu cred ca il voi cumpara pentru ca prefer sa folosesc fondul de ten:)

    RăspundețiȘtergere
  2. nici eu nu il voi cumpara fiindca pe mine chiar nu m-a satisfacut si imi plac de asemenea mai mult fondurile de ten

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici pe mine nu m-a incantat:( Si ai avut dreptate si cu creama anew pt ochi:( nu imi face prea bine

    RăspundețiȘtergere
  4. cum ti se pare crema de noapte de la anew vitale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-a placut...doar ca n-am mai recumparat-o din 2 motive: are f. mult parfum si nu ii face bine pielii, iar al doilea, faptul ca sunt alte creme mult mai ieftine si bune fata de aceasta.

      Ștergere