luni, 4 martie 2013

Review gama Anew Vitale Avon


Buna tuturor! Revin cu un review al gamei Anew Vitale de la Avon.  Produsele Anew Vitale se adreseaza categoriei de varsta 25+ cu un stil de viata alert care si-a pus amprenta asupra tenului.  Amestecul unic de vitamine, aminoacizi si antioxidanti intareste structura pielii si o revitalizeaza, prevenind imbatranirea prematura.  Pielea capata un aspect odihnit, plin de energie! Mai este mentionat ca formula usoara, hidratanta, care nu blocheaza porii si normalizeaza activitatea glandelor sebacee se poate folosi si daca te confrunti cu un ten gras cu imperfectiuni. Rezultatul ar fi disparitia aspectului tern, al semnelor de oboseala, al liniillor fine si al porilor dilatati.
Bunn!!!...pana acum v-am spus doar teorie, ceea ce am gasit in brosura Avon despre aceasta gama. Eu am folosit timp de 2 saptamani setul format din demachiant, crema de noapte, crema de zi si gel-crema pentru ochi.  Primul lucru care imi vine imi minte atunci cand  vorbesc despre aceasta gama este parfumul...daca ar exista o apa de parfum cu aroma asta as fi prima care ar cumpara-o. Demachiantul il folosesc cu periuta de fata de la Avon. O umezesc, aplic o cantitate mica ( cat o aluna) si imi ajunge pentru toata fata.  Apoi, crema de seara, este foarte hidratanta insa intra repede in piele . Crema de zi este usor hidratanta si se absoarbe in piele la fel de usor. Crema de ochi a fost cea de care nu am fost prea incantata. As fi vrut sa fie mai hidratanta insa imi place ca e blanda cu pielea sensibila din jurul ochilor mei.  In acest timp nu am observat nicio imbunatatire a tenului, nici macar porii mei dilatati nu s-au micsorat- motivul principal pentru care am cumparat gama, insa as recumpara 2 din aceste produse. Produsele pe care o sa le recumpar sunt: gelul de curatare pentru ca imi lasa fata curata si e necesar o cantitate mica pentru toata fata si crema de noapte pentru ca imi ofera hidratarea necesara insa nu-mi simt fata grasa si nici lucioasa si...pentru mirosul care creaza dependentaaa!
UPDATEIMPORTANT:  Nu am putut termina crema de ochi. Dupa o luna si ceva de utilizare am inceput sa simt usturime la utilizare, ca dupa inca o saptamana sa observ ca imi curg ochii!

4 comentarii:

  1. Util review-ul! Am vrut si eu sa imi comand cateva produse din gama aceasta.. acum m-am razgandit :D Poate o sa fac si eu un review la gelul de curatare. Mai astept sa il mai folosesc putin..

    RăspundețiȘtergere
  2. Iei produsele astea abia le-am luat si da mirosul wow este sublim aici este haul-ul meu enorm:)):* http://simplethingsbyzuzyx.blogspot.ro/2014/05/mega-haul-avonx-si-un-pic-de-fericire.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună,a folosit cineva Tratament pentru estomparea imperfecțiunilor Anew Vitale
    Eu am un ten gras care am reușit să l controlez cu ulei de măsline vitamina A și E (uleiuri) dar as dori să încerc acest produs sa vad dacă pot "estompa" mitul al meu desigur ca cremele din comerț nu sunt bune.

    RăspundețiȘtergere