duminică, 19 octombrie 2014

La testat rujuri

  Buna dragile mele! Am o mare slabiciune pentru rujuri dar cred ca nu mai este nicio noutate. Rujul face diferenta  oricarui look. Toamna s-a instalat asa ca propunerile mele vor fi pentru acest anotimp si totusi cu ceva diferit.
  Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt o mancacioasa. Astfel ca cel mai bine pot pune la teste un produs de buze, in functie de cat a rezistat pe buze dupa ce am mancat.
  Zis si facut:

Primul ruj pe care il am in colectie si se potriveste anotimpului are o textura cremoasa si odata aplicat se seteaza destul de bine pe buze. E pigmentat si culoarea pe care am ales-o este una foarte puternica. E vorba de rujul de la Avon, Color Trend in nuanta Lucky Kiss.


Sursa imaginii si mai multe detalii, aici.

Am decis sa-i testez rezistenta mancand aceasta reteta delicioasa gasita pe Pinterest, doar ca am inlocuit riccota cu Crema de branza natur de la Delaco.


Rujul nu mai era la fel de pigmentat, dar sincer, nici nu mai conta dupa aceasta gustare dementiala. Dupa, vei fi cu siguranta, Fan Branza!

Al doilea ruj pe care l-am pus la teste, este noul meu lipstain de la Manhattan. Se numeste Lips2last, iar eu am nuanta 59. Acesta cu siguranta avea sa ramana pe buze, insa grija mea, de aceasta data era intensitatea culorii.
Sursa: http://cdn.maedchen.de/

Testul la care l-am supus a fost mancarea unui sandvici in mai multe straturi:  primul strat, crema de branza , apoi salata verde, ardei, rosii si bineinteles ceva picant.


Gasiti reteta pe Pinterest, fiind de asemenea sursa fotografiei. Cat despre ruj, m-a dezamagit putin, avand in vedere ca aspectul dupa masa, era total neplacut. Mi-a uscat buzele si se vedea crapat pe buze. Sincer, prefer mai degraba un ruj cremos pe care sa-l reaplic dupa ce termin de mancat, decat unul care se strange in pliuri si isi  pierde din intensitate.


Ultimul test implica rujul meu preferat. E un ruj creion de la Astor la care nu am putut sa renunt din vara si pana acum si la care apelez cel mai des.


Sursa aici.

Acest produs e pigmentat, e cremos si rezista destul de bine. Sincer, e o placere sa-l porti si vi-l recomand pentru zi de zi. Nuanta mea merge tot timpul anului si anume 008 Hug me.
Cu ce mancare am ales sa-l testez?

Aceste paste dementiale, in care am decis sa pun crema de branza cu usturoi. O nebunie pentru papilele gustative si dupa te vei declara cu siguranta Fan branza.


Rujul n-a rezistat intact, dar buzele mele se simteau hidratete si rasfatate dupa un asemenea festin culinar. 

Aceasta a fost o experienta unica si foarte interesanta. Sper ca v-au placut alegerile mele in materie de mancare, dar si de rujuri.

Intrebarea zilei: Ce ruj porti toamna asta indiferent de rezistenta lui?
Eu sigur raspund la aceasta intrebare cu ultimul  produs pus in teste.

Va multumesc pentru sustinere! xo


Acest articol a fost scris in cadrul SuperBlog 2014










6 comentarii:

  1. Toamna aceasta am hotarat sa port un ruj pe care il am de ceva vreme in colectie mea de la Avon si un luciu de la Giorgio Armani. Le detin de cam mult timp, mai au putin si as vrea sa le termin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, Floryanna..trebuie sa ne bucuram de produsele din colectie! :***

      Ștergere
  2. Îmi place mult primul ruj și îmi place mult articolul♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pofta mi-ai facut :)) Nu numai de rujurile alea minunate ci si de "papa buuun" :))) :P. Am si eu un luciu de-ala de la Manhattan dar nu imi place nuanta :( asa ca nu l-am testat... E un maro inchis pe care, daca stau bine sa ma gandesc l-as putea purta toamna asta :D Heheee...mi-ai adus aminte de el asa ca il si incerc =))) Pana acum nu am facut-o fiindca m-a speriat nuanta :P (l-am primit cadou ca altfel nu imi luam asa culoare turbata :P ). Am si un ruj de-ala de la Color Trend intr-o nuanta de portocaliu. E chiar fain iar pt banii aia chiar rezista :) Imi place articolul sau mai bine zis, ideea asta de testare cu mancarea :))) :P :* :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai grija sa-ti hidratezi buzele bine inainte si sa-l porti cu tine in geanta daca pleci, pentru ca trebuie aplicat luciul transparent pe timpul zilei, cat despre Color Trend, sunt foarte bune pt pretul lor. ma bucur ca ti-a placut ideea. :**

      Ștergere