luni, 22 septembrie 2014

Wishlist de toamna 2014

V-am mai prezentat si in alte ocazii, lista de cumparaturi. Aceasta consta in prezentarea de produse cosmetice tentante si pe care vreau sa mi le achizitionez in viitor. Pentru ca imi place sa fiu mereu la curent cu produsele noi sau sa incerc produse consacrate, mereu ma documentez si imi fac acest gen de liste. Sper sa va fie si voua utila aceasta postare si sa-i dam drumul:

1. Primul produs pe care vi-l prezint este o noutate pentru mine: sapunul Cheia. A revinit la formula dinaintea perioadei comuniste si este natural.
  Eu mi-l doresc pe cel pentru pensule. Am vazut multe fete in afara, care folosesc sapun pentru pensule, iar eu il folosesc pentru pufii de pudra si pentru buretei.

2.  Urmatorul produs  nu mi-e necunoscut, l-am incercat si fiindca mi-a placut foarte mult si am avut rezultate cu el vreau sa-l recumpar: Crema de par de la VivaNatura.  Acesta are 96% substante naturale si se aplica pe parul uscat cu cateva minute inainte de spalare. Mi-a lasat parul fortifiat si am vazut mai putine fire cazute la periere sau pe perna. Il recomand!



3. La cel de-al treilea produs m-a atras faptul ca nu are alcool si nici parfum, in plus ar derivati de zinc care regleaza sebumul si vindeca mai repede ranile, iar alantoina aporta hidratare pentru a echilibra tenul. Este vroba de Tonicul de la Gerovital Plant. 
4. Momentan urmez cura cu Samponul medicinal de la Tis fiindca toamna scalpul meu devine uscat si sensibil, iar acesta mi-a mers. Tocmai de aceea, urmatorul produs din lista mea este: Samponul medicinal de intretinere care se foloseste alternativ cu cel mentionat anterior. 


Dupa cum ati observat, toate produsele recomandate au in comun pretul mic si  originea romaneasca, dar si toate linkurile au trimitere catre acelasi magazin online, icosmetice. ro.
Aceasta postare nu este sponsorizata, dar imi place sa va recomand magazine online in care am incredere si care merita mentionate. La comenzi de peste 50 de lei in Bucuresti si de peste 100 de lei in tara, primiti transportul gratis. Au mereu promotii si daca ai comanda de peste 60 de lei primesti un produs cadou. De asemenea, sunt foarte corecti si atenti cu clientii. Orice comanda se confirma telefonic si ajunge rapid iar lucrul care pe mine m-a frapat, a fost faptul ca tin cont de parerea clientilor. Le-am sugerat sa aduca si produse Vivanatura, insa nu ma asteptam sa ia in seama asa rapid cererea mea. Dupa o saptamana am prmit newsletter ca au introdus cosmetice Vivanatura si mi-au scris si mail inapoi. Asta spune foarte mult, despre aceasta firma, nu?
De aceea, eu va recomand acest magazin online in care gasiti multe cosmetice romanesti, dar si produse pentru casa sau de sanatate.  xo





5 comentarii:

  1. m-ai facut curioasa cu sapunul de pensule, chiar nu stiam de el! si mie imi cade in perioada asta parul, insa mi-e mai bine acum ca am inceput cura cu vitaminele de par si unghii de la Oriflame. Ti le recomand. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt foarte curioasa de cum va merge. te-am auzit si pe canal ca recomanzi acele vitamine, cred ca sunt bune. o sa ma interesez de ele. ms de recomandare si de vizita :***

      Ștergere
  2. in legatura cu acea crema de par cu pretol de la vivanatura pot spune ca regret ca nu o mai folosesc :( abea acum ii simt lipsa cand parul imi cade ca blanita la pisici :))

    RăspundețiȘtergere