vineri, 30 mai 2014

Produsele Pell Amar

Buna fetelor! Dupa cum stiti, am inceput sa dau mai multa atentie produselor naturale, iar iubirea mea pentru produse romanesti e declarata de mult timp. Impletind acestea doua puncte, va voi prezenta firma de cosmetice, pana nu demult necunoscuta mie, Pell Amar.
 Pell Amar nu doar ca este o firma biocosmetica, dar valorifica  una din bogatiile naturale ale Romaniei si anume namolul sapropelic. Extractul natural de namol sapropelic este un complec mineral organic si enzimatic cu proprietati biotrofice, regeneratoare, antiinflamatoare, analgetice, sedative si vasoldilatatoare demonstrate  experimental dar si si in cercetari clinice de catre dr. Ionescu  Calinesti.
 Extractul Pell Amar are un continut bogat in oligoelemente  de Zn, Ca, Mg si aminoacizi esentiali  ajutand  la refacerea, tonifierea si elasticitatea tesutului, prevenind aparitia ridurilor. De asemenea,  extractul Pell Amar prin compozitia complexa mineral-organica si enzimatica, alaturi de substante tensioactive anti-bacteriene,  actioneaza asupra tuturor fenomenelor implicate  in aparitia si proliferarea diverselor forme de acnee. Produsele au la baza ingrediente active, fiind recomandate pentru purificarea tenurilor acneice si seboreice.


Vreau sa va prezint 2 produse din gama  Bioactive S Acne si sa va promit pe viitor un review detaliat pe YouTube.

In primul rand , sa vorbim despre Gelul Purificator. Indeparteaza excesul de grasime si regleaza activitatea glandelor sebacee. Pentru ingrijirea zilnica.
Principiile active purifica pielea fara sa o irite sau sa o usuce, iar  substantele   bioactive elibereaza porii, protejand  impotriva formarii punctelor negre si a comedoanelor.  Calmeaza iritatiile, lasand pielea curata, neteda si ferma.  Are 250 ml
Prima impresie: Curata foarte bine tenul si cu toate ca imi simt tenul ceva mai uscat fata de cleanerul meu dinainte, am vazut destul de rapid rezultate cu cosurile din zona barbiei, care par sa dea inapoi si cred ca se datoreaza inclusiv acidului salicilic din componenta. 
NON-COMEDOGENIC  FARA PARABENI
Pret: 35,00 

Urmatorul produs pe care il testez este Gelul Peeling. Ajuta pielea sa se regenereze prin activarea enzimelor de suprafata. Folosire zilnica seara,  ziua se recomanda protectie solara.
Componentele active, special  selectate, regleaza productia de sebum si previn dezvoltarea microorganismelor care cauzeaza imperfectiunile pielii. Deblocheaza canalele extractoare ale glandelor sebacee. Exfoliaza stratul cornos al epidermei, prevenind  aderenta celulelor moarte de piele si blocarea porilor. Corecteaza treptat si  accelereaza  regenerarea suprafetei epidermei.  Calmeaza  iritatiile, previn dezvoltarea eruptiei cutanate si accelereaza vindecarea, minimalizand riscul de formare a cicatricilor. Are 15 ml. Are 10% acid glicolic si 0,5% acid salicilic.

Prima impresie: In primul rand a fost primul peeling care nu m-a piscat. Am vazut fata mai fina si vindecarea cosurilor si petelor, dar lucrul care imi place cel mai mult la el e ca imi micsoreaza porii. 

NON-COMEDOGENIC  NU CONTINE ALCOOL  NU CONTINE ALERGENI  FARA COLORANTI SI AROME ARTIFICIALE  FARA PARABENI
Pret: 27,00


Pentru mai multe detalii vizitati site-ul http://pellamar.com/

                      Ati incercat aceste produse sau alte produse Pell Amar? xo

11 comentarii:

  1. Par foarte interesante produsele si nu stiam ca sunt romanesti, deabia astept review-ul complet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am ramas foarte surprinsa nu doar de beneficiile acestor produse dar si calitatea ambalajului si atentia acordata per total de firma Pell Amar. Dupa ce le testez indeajuns incat sa-mi pot forma o parere sigura revin pe YouTube cu detalii

      Ștergere
  2. Mi se par foarte Interesante aceste produse♥imi place ca tot timpul vii sa ne vorbesti despre ceva nou..pupici :* ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur Andreea ca ai remarcat acest lucru. doresc ca cititoarele blogului meu sa fie mereu la curent cu ce apare si cu tot ce-i mai bun pe piata cosmetica. te pup si iti multumesc pentru ca esti mereu activa fie aici, fie pe Youtube.

      Ștergere
  3. Foarte bune produse . Te pup draga mea , felicitari pentru articol , foarte frumos .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud ca si tu le recomanzi. ms frumos si eu, ma bucur mult de vizita! :*

      Ștergere
  4. Gelul peeling este preferatul meu! Ador acest brand si vreau sa incerc cat mai multe produse de la ei! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu il ador deja...e foarte bland fata de alti exfolianti incercati insa am vazut deja rezultate dupa cateva folosiri! Cu siguranta si eu voi mai incerca produse de la ei!

      Ștergere
  5. Si mie imi plac mult produsele lor, in special gelul peeling.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu auzisem pana acum de produsele astea,dar suna bine.:)

    RăspundețiȘtergere