luni, 5 mai 2014

Detox #5

Astazi va voi spune concluziile finale legate  de detoxifiere.
 A fost o experienta interesanta pe care imi doresc cu siguranta sa o mai repet. Ce voi face diferit? In primul rand trebuie sa caut un ceai laxativ care sa-mi mearga, de la care sa nu ma ia cu lesin si cu stari de rau. In al doilea rand voi alege sa fac sucurile la momentul consumarii pentru a putea lua toti nutrientii. Voi include si mancare raw, gen salate si consum de fructe si legume crude. Voi consuma in fiecare dimineata ceaiul cu ghimbir care e foarte energizant si are multe proprietati benefice. Voi alege sa fac detoxifiere in fiecare sezon cu produse specifice acelui timp, pentru a putea profita din plin de prospetimea acestora.

Am ales sa fac detoxifierea din necesitate. Teama ca rinichii mei pot suferi din cauza dukanului ma framanta de ceva timp. Am facut detoxifierea in timpul saptamanii cu toate ca se recomanda sa fii cat mai relaxata in aceasta perioada. Stiam ca de la 1 mai voi fi foarte ocupata si nu voi mai avea timp de detoxifiere, asa ca m-am decis subit si am inceput planul de atac. Data viitoare va fi mai simplu fiindca stiu la ce sa ma astept, stiu in ce consta si cum se comporta corpul meu.

Legat de cum ma simt...nu am vazut mari diferente. Nu am obiceiuri nocive si am un stil sanatos de viata oricum, dar am observat mai multa energie in ultimele zile si o imbunatatire a tenului, abia acum la 3 zile dupa detoxifiere. Dupa detoxifierea propriu-zisa, am inceput sa mananc foarte multe cruditati si sa continui cu cantitatea mare de apa. Problema mea cu constipatia a disparut si mi se pare ca metabolismul s-a accelerat. Sunt multumita de aceasta faza in care mananc mult mai multa fibra si corpul meu se simte mai energic. Un mic neajuns ar fi ca ma simt balonata, probabil, pana se obisnuieste corpul cu noul ritm. Cam atat! Va recomand un stil de viata cat mai sanatos, pana la urma e vorba de noi si de corpul in care traim...xo


6 comentarii:

  1. Sora mea face detoxifiere incepand cu un capacel de aloe pe care il bea in fiecare dimineata, si.a cumparat o sticla de 1litru de la farmacia naturisa si mai multe chesti;)) te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte interesanta si aceasta metoda. am mai auzit si de faina de ovaz. sunt multe metode. pupici!

      Ștergere
  2. multumim ca ai impartasit si cu noi experienta ta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu placere, imi place sa va tin mereu la curent cu subiecte ce ma pasioneaza. :**

      Ștergere
  3. E interesant cum tenul si pielea se transforma chiar dupa incheierea detoxifierii...la tine a fost de 3 zile, si abia dupa 6 zile ai vazut...la mine se vede incepand din a 3-a zi a detoxifierii si efectul creste cu fiecare zi in plus. "Glow-ul" acela despre care se vb in detoxifieri, il vad cateodata chiar si dupa 1 luna. Efectele asupra corpului sunt extraordinare, chiar daca ducem un stil de viata sanatos! Te felicit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine s-a curatat si fata de toxine pe perioada detoxifierii, dar apoi chiar am vazut diferenta. sunt sigura ca aceasta curatare are multe beneficii si abia astept sa o mai fac inca odata. pupici!

      Ștergere