joi, 1 mai 2014

Detox #3

Azi este randul zilei 2 de detox. Dupa cum ati vazut in postarea anterioara, nu m-am simtit foarte bine pe timpul noptii. La 4:30 laxativul si-a facut efect, iar dupa aceea mi-a fost foarte greu sa adorm asa ca ziua mea a inceput la 6.

Avem nevoie de :

Catitatile taiate arata asa:


Cele din platoul rotund vor fi bagate primele la storcatorul de suc, dupa care ceea ce se afla pe tava portocalie va fi amestecat cu sucul stors:


Aceasta este cantitatea finala:


Gustul predominant era de patrunjel si apio, consistenta era foarte cremoasa, a iesit foarte spumos si o cantitate considerabil mai mica decat in prima zi.

Dupa o nopate agitata, ma simteam destul de slabita. Mi-am facut la 6:30 ceaiul meu preferat: ceai verde cu vanilie.  Dupa primele inghitituri mi-a venit sa vomit. In continuare durerea din gat si la inghitire persista. Cu toate ca mi-am luat toate puterile ca sa toc la legume si fructe, exista o dorinta foarte mare de a continua, nu vroiam sa dau infranta. La 07:13 am baut primul suc dupa care am inceput sa ma simt mai in putere. La 07:35 am resuit sa termin restul de ceai si la 08:10 am baut aproape un pahar de apa, nici gustul apei nu-mi mai placea.  La 9 al doilea suc si dupa o jumatete de ora un pahar de apa. La 10 si 10:30 deja nu mai suportam gustul sucului, asa ca am preferat sa beau cate un pahar mare de apa. La 11:00 mi-am luat curaj si am reusit sa beau inca un suc. Datorita Georgiei de pe Cosmeticopedia ( app, are si ea un articol foarte interesant despre detoxifiere aici) am decis sa-mi fac un ceai cu 3 feliute de ghimbir si putina zeama de lamaie. Ma asteptam sa fie foarte intepator la gust, dar nu doar ca a avut un gust placut si aromat, dar la putin timp dupa ce l-am baut am inceput sa ma simt mult mai bine, gatul sa nu ma mai deranjeze si sa ma simt energizata. A fost minunat! Am putut sa le gatesc baietilor mei si am fost tare fericita pe tot restul zilei.  Asta se intampla la 12.  La 13:15 am decis sa mananc o salata verde cu 3 ridichii, un sfert de ardei si 4 masline verzi asezonat cu lamaie si o lingurita de ulei de masline extravirgin.  Am inceput sa ma simt de-a dreptul bine.
La 14:15 am baut un pahar jumatate cu apa si m-am culcat. M-am trezit la 16:30 cu limba incarcata dar fara durerea la inghitire.  Pe tot parcursul acestor zile m-am spalat foarte des pe dinti din cauza senzatiei de limba incarcata si miros neplacut al gurii care venea din stomac. Se presupune ca e normal.  La 16:45 am baut un pahar cu apa, chiar ma simteam deshidratata. La 17:15  am consumat al 4- lea suc. 18:20 un pahar cu apa si al 5-lea suc la 19:00. Senzatia de voma o simteam in continuare dupa consumarea sucului asa ca la 19:30 am decis sa mananc 4 ridichii si un castravete fiindca m-am gandit ca au un continut ridicat de apa si in acelasi timp voi mesteca, lucru care am observat ca ma facea sa ma simt mai bine.  La 20:00 am baut ultimul suc si am decis sa nu mai beau ceiul laxativ de la care pronise seara trecuta toate problemele. Pana m-am culcat am consumat doar apa.

In total au fost 6 pahare de suc. Mult mai putin fata de ieri, gustul s-ar putea sa fie dur pentru majoritatea persoanelor dar sunt  fericita ca am reusit sa mai fac inca o zi de detoxifiere. Cu toate ca am mancat solid si am pus chiar si ulei, cu precizarea ca a fost presat la rece, sunt mandra de mine. Am preferat mai bine asa decat sa nu pot duce  detoxiferea la final.  Cu siguranta procesul de curatare a fost ingreunat de acest lucru, dar am preferat asa decat sa ma opresc.  Pupici!









2 comentarii:

  1. Bravo! O realizare importanta! Ma bucur ca te-a ajutat putin si ceaiul cu ghimbir! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost de mare ajutor ceaiul de ghimbir si toate sfaturile tale! pupici!

      Ștergere