miercuri, 14 mai 2014

Blog Sale #1

Buna fetelor! Am cateva produse pe care le-am folosit doar de cateva ori si m-am gandit ca pentru una dintre voi ar putea sa fie chiar niste produse preferate si pe care le-ati folosi saptamanal sau zilnic cu placere. Am o singura regula: prioritate va avea acea persoana care doreste  sa ia toate aceste produse mentionate si fiindca in acest fel as economisi foarte mult timp, acea persoana va primi si 2 produse de buze de la Avon si 2 mostre de parfum cadou. Pretul setului este de 65 de lei.


Cine va cumpara tot setul de produse va primi cadou un Luciu Luxe in nuanta Dainty Pink si un Lipstick 2 in 1 de la Color Trend in nuanta Coral You Later  pe care le-am folosit de cateva ori plus 2 mostre de parfum si anume Givenchy Play si Yardley London in Royal English Daisy.


Sa va arat produsele si sa va spun si pretul individual in cazul in care nu va fi nicio doritoare pentru tot setul:


Serul pentru revigorarea zonei ochilor de la Solutions Avon este un pix cu solutie  pentru zona de sub ochi. Are o biluta metalica care ofera un efect racoritor si ajuta la diminuarea pungilor de sub ochi. Bateria din capat, ofera inclusiv vibratii in momentul eliberarii serului. In campania 7/2014 il gasiti in oferta pentru reprezentanti la pretul de 19.99 lei. Eu il ofer la pretul de 10 lei.


Acest corector este foarte pigmentat si rezistent, din pacate nuanta nu se potriveste pentru ten ci pentru zona ochilor pentru a ilumina. Pentru zona de sub ochii mei formula nu este potrivita, eu avand zona de sub ochi cu piele foarte uscata.  Nuanta este Ivory 001. Pretul lui pe 1001 cosmetice, de unde l-am luat este de 20 de lei, eu il dau cu 10 lei.

Primerul acesta nu mi se potriveste mie nici ca nuanta dar nici ca formula. Sunt obisnuita cu cel de la Avon, care e o formula cremoasa dar densa. Acesta este un produs foarte aerat, o pudra lichida as putea spune si pentru ca l-am cumparat de pe iherb la preturile americane am decis sa-l dau cu 5 lei, pretul aici fiind de 9 lei. L-am folosit de 2 ori, acest swatch fiind a treia oara cand il aplic. Nuanta se numeste Champagne.


Acest duo a fost mult timp pe lista mea, dar odata cumparat l-am folosit de foarte putine ori, nu m-au incantat culorile si din acest motiv am apelat foarte rar la el. Acesta este mai tot timpul stoc zero pe siteul Elf si e foarte apreciat, asa ca m-am gandit sa-l vand si sa-l foloseasca cineva cu multa iubire. Nuanta : St. Lucia. Pretul lui este de 22 de lei, iar eu il ofer la pretul de 15 lei. Mai multe detalii puteti citi si aici:

http://biancacosmeticlover.blogspot.ro/2014/04/colectia-mea-elf.html


Acest blush e o culoare foarte frumoasa, un roz sidefat care da un aspect foarte sanatos pielii si imi place cum se vede, dar tot asa...am apelat foarte rar la el si am decis din acest motiv sa ma despart de el. Nuanta se numeste Popsicle Pink. El costa 24 de lei dar eu il dau cu 10 lei fiindca l-am folosit putin mai mult fata de celelalte produse mentionate in acest post. Mai multe detalii puteti citi aici:
http://biancacosmeticlover.blogspot.ro/2013/12/primele-produse-beauty-uk.html

La linkul de mai sus puteti sa vedeti si swatchuri pentru aceasta paleta. E una foarte buna si o recomand dar nu am folosit-o mai mult de 2 ori fiindca aceste nuante sunt prezente si in alte palete de-ale mele, nu stiu de ce tind mereu sa-mi cumpar acealeasi culori. Partea de sus are culori cu mai mult sclipici, iar partea de jos are culori sidefate. Paleta se numeste Earth Child. Costa 24 de lei , dar eu o dau cu 20 lei.


Ultimul produs este acest fard de pleoape auriu care e foarte frumos si cu siguranta mi-as dori si alte nuante, dar tot asa: se pune praful pe el...l-am folosit de prea putine ori si asta pentru ca nu folosesc mult auriu in machiajele mele: daca esti mai indrazneata in ce priveste machiajul si iti place nuanta, vei fi foarte incantata de acest fard care poate fi purtat si umed si are un efect foarte metalic, dar si uscat. Nuanta se numeste Enchanted. El costa 22 de lei, eu il dau cu 10 fiindca l-am folosit de cateva ori. Mai multe despre el la acelasi link pe care l-am folosit la duoul de la Elf.



Produsele vor fi dezinfectate si trimise prin posta romana. Transportul il suport eu pentru intreg setul; daca nu voi reusi sa vand setul si voi vinde pe bucati, transportul va costa 2 lei. Pentru mai multe detalii putem vorbi pe pagina mea de Facebook pe privat sau la adresa de mail, ambele le gasesti in bara din dreapta sus. xo








9 comentarii: