marți, 18 martie 2014

Review Mascara Aero Volume, Avon


Noutatea campaniei 4 - Mascara Aero Volume. L-am achizitionat si pentru ca multe dintre voi sunteti curioase, am sa intru in detalii.
Periuta in forma de stea promite arcuire si imbracare uniforma in formula speciala (  formula usoara precum aerul imbogatita cu fibre care separa si ofera volum fiecarei gene). Pretul este de 17.99 lei


Nu am gene foarte lungi, dar sunt usor arcuite de la natura. In poza de mai sus, nu mi-am arcuit genele si am incercat sa va arat cum arata mascara aplicata intr-un strat, dar si in 2.  In primul rand, formula mi s-a parut mai uscata decat de obicei. Rimelurile de la Avon sunt la inceput mai lichide si cam dupa o luna si jumatate de folosire, mie imi placea cu adevarat efectul asupra genelor mele, fiind mai usor de aplicat.  La acesta, formula este mai groasa; nu stiu daca asa s-a nimerit, sau au lucrat ei la acest aspect.  Formula e una buna, asa cum ne-au obisnuit cei de la Avon la majoritatea rimelurilor. Nu am avut niciun incident cu el, rezista perfect peste 8 ore cu toate ca nu e un rimel waterproof.  Un lucru pe care l-am observat, ar fi  ca ma murdaresc de fiecare data pe pleoape, ceea ce nu mi se intampla la alte mascara; dau vina pe perie insa nu stiu exact motivul.  In poza de mai sus am lasat sa se vada acest lucru, daca va uitati atent; special nu am corectat ca sa vedeti efectul final. Am incercat si 3 straturi de mascara, eu una nu obisnuiesc sa folosesc 3 straturi, mi s-a parut ca incarca, insa asta tine doar de gusturi, zic eu.


Sa vorbim de perie si arcuirea genelor. Peria e pe gustul meu si daca iti plac perii din silicon, s-ar putea sa nu agreezi aceasta mascara. Peria este una mare, poate chiar foarte mare, din nou pentru mine, e ok, dar gusturile difera. Peria separa bine, nu defineste fiecare geana in parte, dar nici nu promite asta.  Da volum si inclusiv alungire.  La capitolul arcuire face o treaba foarte buna si arcuirea se pastreaza destul de ok pentru un rimel care nu e waterproof. 

Precizare: In prima poza, am genele arcuite si cu intorcatorul de gene, inclusiv am facut retusurile necesare pleoapelor, care erau murdare de rimel, asa cum am precizat mai inainte. 

Concluzie: Daca iti place peria, chestie care tine strict de gusturile proprii, formula este foarte buna, iar pretul unul potrivit pentru mascara. Faptul ca mi-am murdarit de rimel pleoapele, pentru mine nu este un impediment, pentru ca apreciez mai mult efectul pe care il are si formula, dar poate pentru tine nu e asa.
Mie mi-a placut foarte mult, asa ca a intrat la favorite. 



Sper ca ti-a fost de folos acest review, spune-mi daca l-ai incercat cum ti se pare. Parerea ta este foarte importanta pentru mine dar si pentru ceilalti cititori care vor sa achizitioneze acest produs. Multumesc pentru vizita! xoxo Bianca Cosmeticlover




7 comentarii:

  1. Arata ff bn rimelul♥ esti o frumoasa!
    http://merysyl.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant acest rimel..mie imi plac foarte mult rimelurile de la Avon plus ca nu sunt scumpe,,si nu are rost sa investim foarte multi bani pentru ca un rimel se termina destul de repede daca il folosesti zi de zi,,app ai niste ochisori foarte frumosi:D:xpupici:x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e Andreea, pentru cateva luni cat folosim rimelul nu are rost sa investim multi bani, iar cei de la Avon au venit cu calitate si la acest rimel.

      Ștergere
    2. ms si pentru compliment :***

      Ștergere
  3. L-am incercat si eu Bianca. Din pacate m-am prea obisnuit cu Super Shock-ul si acum orice mascara incerc nu ma incanta atat de tare. Aero Volume mi s-a parut ca nu lasa suficient produs pe gene, astfel fiind obligata sa tot aplic...si sa reaplic strat dupa strat. Spun asta comparativ cu Shock-ul. Al meu i l-am daruit mamei mele.Ea este incantata :) Foarte frumos si detaliat review-ul tau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos in primul rand pentru vizita! Si eu te citesc cu drag si ma bucur pentru aprecierea ta! Legat de rimelurile de la Avon si eu zic ca Super Shock e cel mai bun, mi se potriveste si mie minunat, dar mi-a placut si acesta si mai am unul in 3 faze care imi place mult!

      Ștergere