miercuri, 5 februarie 2014

Rimmel Stay matte

Un fond de ten foarte popular de care am auzit cu toate in ultimul timp...M-am ganidt sa va spun si parerea mea avand in vedere ca l-am incercat. Cei de la Rimmel spun ca e lejer, dar matifiant si cu o acoperire medie.  Incep prin a va spune ca am un ten combinat, care iarna e foarte uscat in zona superioara a pometilor si in jurul ochilor si gras in zona t si barbie. Momentan ma lupt cu o acnee destul de severa in jurul barbiei spre gat si poate si din aceasta cauza am agresat tenul destul de mult cu tot felul de solutii care sa vindece mai rapid problema si nu e foarte gras. Dar am prins lumina buna, ceea ce a fost cam rar in ultima vreme, astfel ca m-am pus pe treaba, gandindu-ma si la faptul ca vreti sa vedeti cum se comporta pe un ten acneic, deci cum acopera acneea. Veti vedea fotografii inainte si dupa aplicarea fondului de ten.
Ce imi place la el:
- matifiaza tenul
- are acoperire medie
- are un pret bun
- se vede bine in poze
- blushul rezista mai mult
- cu cat trec orele, cu atat se vede mai bine
- potrivit pentru tenul gras

Ce nu imi place:
- e transferabil, am murdarit geaca si am gasit urme si pe telefon
- in zilele in care am tenul combinat spre uscat, se vede incarcat si se strange in pliuri, se creaza portiuni cu piele vizibil uscata
- are o formula foarte groasa, care il face greu de aplicat ( imi place sa imi pun punctulete pe fata si sa amestec bine culoarea cu pensula pentru pudra de la Elf)
- nu se poate construi in mai multe straturi
- nu-l aplic sub ochi fiindca se vede inestetic
- nu are rezistenta mare, dar nici nu pretinde- am zis totusi sa precizez si acest punct ( 5 ore arata ok)
- putine nuante ( nuanta cea mai deschisa e putin mai inchisa decat tenul meu insa bine blenduit nu se vede o diferenta vizibila)


Mie imi place foarte mult aspectul lui dupa minim o ora de la aplicare. Am asteptat cateva minute inainte sa-mi aplic machiajul ca sa vedeti efectul final. Concluzia ar fi ca imi place si il gasesc de mare ajutor in zilele in care am tenul gras, sau cand vreau niste poze bune. Cu machiajul aplicat si corectarile de rigoare, efectul final este acesta:


Apropo, mi-am luat o paletica tare draguta de la Ruby Rose, pe care am dat 10 lei. Are un ambalaj dragut care m-a convins s-o cumpar, dar si culori pigmentate. Machiajul buzelor, ochilor si obrajilor, este facut cu aceasta paletica. Luciul e foarte rezistent si imi place cel mai mult...il folosesc zilnic de cand am luat aceasta paleta. Spuneti-mi daca vreti un review amanuntit al paletei.
Astept parerile voastre!






12 comentarii:

  1. Si eu tot in zona barbiei am probleme cu acneea, constat fiind ceva prezent pe acolo. Folosesc ulei de cocos (seara il aplic pe fata) si dimineata cand ma trezesc se vad rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina, acneea in zona barbiei este hormonala si de aceea cam toate femeile avem probleme in zona asta. Ms de pont.

      Ștergere
  2. Si eu i am facut review pe blog, tot pe tenul meu acneic.nte invit sa citesti si parerea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place foarte mult fondul de ten, si e foarte ieftin, am dat 18 lei pe el..am si eu acea paletica i i place mult, sunt ff pigmentate culorile la pretul ei e neasteptat de frumoasa, sa sti ca si eu ma confrunt fix cu aceeasi problema in zona barbiei..nu stiu dece, asa dintr.o data. Sper sa imi treaca cat mai rpd, tu ce folosesti pt cosuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, cosurile in zona barbiei arata probleme hormonale. Fie e vorba de o problema hormonala, fie e acea perioada din luna. Ma bucur ca impartim aceasi parere legata de paleta si fdt. pupici!

      Ștergere
  4. Mi-l voi lua şi eu, chiar merită încercat! Apreciez review-ul, Bianca, cu mulţumiri! ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. mie imi place ff mult acest fond de ten e cel mai bun din cate am imcercat nu imi luceste fata de la el il ador si va fii un prieten bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta este cel mai important, sa ti se potriveasca. si eu il recomand pentru tenul gras...eu il folosesc in acea perioada delicata din luna cand am tenul mai gras sau pur si simplu cand il vad mai uleios.

      Ștergere
  6. chiar pare bun fdt!
    mie îmi place cum ți se așează!
    ruby rose e și prietena mea :))
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se vede minunat in poze si e minunat atunci cand am tenul gras. ruby rose e si prietena mea :))

      Ștergere