luni, 3 februarie 2014

Cele mai iubite #3 Unghii

Scuzati-mi intarzierea cu aceasta postare. Sper totusi sa va placa, avand in vedere ca pana acum nu am vorbit de unghii nici pe canalul de YT dar nici aici, decat sporadic. Am sa va prezint tratamentele , ustensilele, dar si ojele mele preferate si veti observa clar ca am o mare pasiune pentru culori neutre si nude.
Asa imi tin eu toate produsele de unghii. E o cutiuta de carton in forma de inima( in stanga am ojele, in mijloc ustensilele, iar in dreapta tratamentele):
Pentru modelarea cuticulelor am peelingul de la Farmec care este eficient, dar e singurul produs de acest gen incercat asa ca nu stiu sa spun daca sunt altele mai bune ca el.
Pentru intarirea unghiilor, aplic pe unghia naturala intotdeauna intaritorul de la Essence, care este preferatul meu. Am mai incercat 2 intaritoare de la Avon, dar am revenit la acesta, care e foarte efectiv si are un review aici.
Ca baza, folosesc pe cea de la Farmec si mi se pare un produs foarte bun. E o culoare nude care face orice oja mult mai pigmentata dar si protejeaza unghia. Am cumparat-o si recumparat-o. Se termina repejor.
Ca top coat, folosesc unul ieftin, cu toate ca am incercat si mai scumpe, am revenit la unul ieftin pentru ca imi place sa-mi schimb culoarea la 3-4 zile asa cu nu am nevoie de o rezistenta mare, ci mai degraba de un luciu frumos. Momentan folosesc Ruby Rose si imi place fiindca pare sa nu se termine 
Pentru hranirea cuticulelor, folosesc un ulei de la Oriflame, specific pentru cuticule, dar inainte foloseam inclusiv crema:
Pentru uscarea rapida a unghilor am un spray de la Avon, care nu mi se pare eficient, dar il folosesc daca l-am luat. Atunci cand gasesc un produs care ma dezamageste dar nici nu-mi creaza vreun rau, il folosesc. Astept recomandarile voastre la acest capitol:
Pentru dizolvarea lacului de unghii, imi place sa folosesc dizolvant fara acetona si imi place cea pe care v-o arat acum dar si cea de la Blanchette B:
La capitolul ustensile am pila de diamant care e foarte buna si rezistenta, dar si pila clasica de carton; cea gri da luciu unghiei si imi place s-o folosesc ultima, dupa buffer (am 2: unul clasic si unul mai micut, pentru detalii). Pentru cuticule am ustensila de la Avon, dar si o forfecuta pentru acele pielite care s-au rupt si sunt deranjante. Nu-mi lipseste niciodata betisorul de portocal cu care imi curat cuticulele dupa peeling, sau imi corectez marginile dupa ce am aplicat oja.
Ojele mele preferate sunt:
Cele nude sunt in stg sus , iar celelalte sunt in dreapta jos. Vi le voi prezenta pe toate mai in detaliu.









Cele mai persistente oje pe care le-am incercat sunt cele de la Rimmel pe locul 1, 2 cele de Avon si 3 cele de la Farmec, in opinia mea. Astept parerile voastre! Pupici!














8 comentarii:

  1. Nu stiam ca exista si oje Cien . Cum sunt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu sunt foarte rezistente, dar nici nu m-au dezamagit. pensula clasica, formula nici pre lichida, nici prea groasa. nu le au in permanenta si nu sunt la raftul cu cosmetice, ci la casa deasupra benzii

      Ștergere
  2. Ce cutie draguta pentru oje. Ojele farmec rezista si rezista si tot rezista deasemenea si cele avon doar ca evit ojele avon, mi se pare ca se usuca prea greu:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e, ojele de la avon au o consistenta un pic mai groasa si d-asta, dar sunt rezistente.

      Ștergere
  3. la mine persista cel mai bine ojele Flormar, care sunt printre cele mai ieftine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draguta postare , mie imi plac mult lacurile farmec ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie...sunt la un pret bun si au o calitate la fel de buna

      Ștergere