luni, 16 decembrie 2013

Impresii #1

Acum o saptamana paseam pentru a doua oara in Viena, capitala Austriei. Am ramas cu un gust dulce-amarui, datorita oamenilor, care nu mi s-au parut nicidecum prietenosi si fiindca am gasit un oras ocupat, cu lume grabita si pe deasupra am prins vreme mohorota si vant puternic care mi-a adus o raceala zdravana. Am plecat pentru 3 zile, din care prima am petrecut-o mai mult prin magazine cu specific industrial, dar am avut ocazia sa prind si cateva poze cu peisaje, singurele de fapt.

A doua zi eu am decis sa raman in Viena sa vizitez orasul si sotul meu a plecat cu afaceri la Linz si nu numai. Data trecuta cand am fost in Viena n-am apucat sa vad decat Domul si Opera asa ca acum am vrut sa vad Rathaus si am pornit la pas pana acolo, fara harta, doar dupa indicatoarele lor, care erau destul de rare si cum nu stiu o boaba de germana, destul de indescifrabile. Am ajuns acolo si am dat si peste un targ de Craciun de unde va las sa va delectati cu multe poze. Poze cu mine nu am prea multe, fiindca am intampinat probeleme cu limba, cum auzeau ca vorbesti engleza, parca erau injurati, se strambau si bombaneau lasandu-te cu ochii-n soare.








Apoi am deics sa iau o harta de la un InfoPoint unde am intalnit o romanca tare draguta  care m-a ghidat spre StephansDom. Pana acolo am vizitat o gramada de magazine frumoase, printre care si Forever 21 pentru prima data in viata, doar ca imi cheltuisem toti banii pe cosmetice si doar m-am uitat. Am facut si cateva poze cu Opera nocturn si apoi a venit ultima zi, care a fost zi de shopping pentru toata familia si apoi am plecat spre casa.








2 comentarii:

  1. Trecând peste câteva mici neplăceri, a fost o experienţă tare frumoasă! ♥
    Forever 21 este unul dintre brandurile mele de suflet, mătuşa mea din State mă răsfaţă mereu cu lucruşoare preţioase de la ei ♥.
    Te pup, Bia. Abia aştept să ne arăţi, dacă îţi doreşti, şi ce lucruşoare frumoase ţi-ai luat ♥.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, Mihaela! Mi s-a parut un magazin altfel, are acel stil american iar accesorile erau foarte frumoase! Am ramas cu gandul la gentile si ghetele de acolo! Incet, incet, dupa ce probez lucrurile pe care mi le-am luat, o sa le vedeti!

      Ștergere