marți, 29 octombrie 2013

Wishlist toamna

Insirata de Laura`s Corner, am creat si eu un wishlist, insa nu e lista cu o categorie specifica, ci sunt mai multe tinte pe care mi le iau pentru aceasta toamna.
1. Sa-mi mentin greutatea. Am inceput sa mananc normal si e foarte greu sa ma abtin de la acele lucruri bune dar vatamatoare pentru silueta, asa ca imi propun sa controlez mai bine cantitatea. Deci portii mici si sper sa fiu ceva mai sportiva, sa incep si o activitate fizica.
2. Sa imi perii parul seara. Stiu ca pentru unele persoane aceasta tinta e caraghioasa. Eu nu am integrat acest obicei in rutina de seara si pentru ca am probleme cu pierderea excesiva a firelor de par, ar trebui sa fac asta regulat pentru a stimula circulatia la nivelul scalpului.
3. Sa-mi cumpar primerul de la Benefit, Porefessional. Nu am gasit inca o solutie pentru porii mei dilatati, cu toate ca am o igiena a fetei destul de stricta,  asa ca voi incerca sa-i micsorez astfel, fiindca am auzit numai laude la adresa acestui produs. Mereu m-am zgarcit si am zis ca e prea scump  pentru un primer, insa am dat sume mult mai mari de atat pe alte produse, pe care nu le folosesc prea des.
4. Sa invat sa tricotez. Ha-hahh...stiu ca suna a ocupatie de pensionara, insa chiar imi doresc de mult timp sa-i fac baietelului meu ceva creat chiar de mine. Iar daca noi, tinerele din ziua de azi devenim din ce in ce mai superficiale in ce priveste segmentul de fata, in cativa ani, vom pierde mestesuguri pretioase. Inca ceva, eu sunt genul ala de fata care vrea sa faca cat mai multe lucruri, fara ajutor din afara, insa despre asta va voi vorbi in alta postare.
5. Sa-mi nu-mi mai cumpar produse de machiaj. E foarte greu de pus in practica acest lucru, mai ales cand esti activ pe youtube in comunitatea de beauty. Am foarte multe produse de machiaj si cu toate astea, mereu sunt tentata sa cumpar si altceva. Am uitat cum era sa termin un blush, fiindca doar unu aveam si il foloseam pana la fundul cutiei. 





4 comentarii: