duminică, 27 octombrie 2013

CC Cream Elmiplant




Parerea mea despre CC Cream:  are o acoperire mica, mai mult uniformizeaza, insa in mai multe straturi poti obtine o acoperire mai mare. Lumineaza tenul fara inesteticul sclipici evident. Miroase frumos. Se simte lejer pe ten. Nu usuca pielea. Are spf mare. Are un pret foarte bun. Nu are parabeni si parafine, are extract de gutuie si este testat dermatologic.  Un singur lucru nu functioneaza pentru mine, nu mi-a acoperit imperfectiunile, insa altfel face tot ce promite.
In poza de mai jos nu am folosit altceva in afara de CC Cream. Nici pudra, nici corector. Dupa cum se observa cosurile si petele de la cosuri nu au fost acoperite.


7 comentarii:

  1. Pana la urma tot ti-ai luat CC Cream, nu te-ai lasat pana nu l-ai vazut in mana ta :D
    Sa-l folosesti incantata, se vede foarte bine pe tenul tau >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Florence. Chiar imi doream un CC Cream care sa fie acceptabil la pret. Inca nu am inteles diferenta intre cc si bb, adica e cam acelasi lucru, insa chiar imi place acesta.

      Ștergere
  2. Îmi place cum se vede pe tenul tău. Eu am avut BB de la Garnier și l-am aruncat la jumătate de tub pentru că îmi cauza coșuri foarte urâte. Și sunt tentată să-l cumpăr dar de vreo 2 ori l-am pus înapoi pe raft ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place acesta. nu l-am incercat insa pe cel de garnier. am inteles ca acum are o oferta la dm cu 15 lei asa ca ar merita sa incerci. sper sa functioneze si pentru tine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-am incercat eu pe ambele si cc creamul elmiplant si bb cream garnier si daca ar fi sa aleg as merge clar pe cc cream

    RăspundețiȘtergere
  5. eu inca nu m-am decis daca sa il cumpar sau nu...desi ma cam tenteaza:D
    o saptmana frumoasa!
    m-am abonat, te astept si la mine pe blog: http://totallycoolarts.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere