duminică, 21 iunie 2015

Agenda mea

Bună tuturor! Am lipsit o perioadă de timp, însă dacă timpul îmi va permite vreau să încep postările regulate și pe blog. După cum puteți vedea în titlu am decis să vă arăt cum îmi planific timpul pe agendă și cum îmi decorez agenda. Sunt la început cu decoratul, dar  la planficat și făcut liste sunt expertă. În primul rând sunt acel gen de om cu memorie vizuală care știe exact locul în care e notat un lucru și dintotdeauna am avut o pasiune pt agende și scrisul de mâna. Mai cred că atunci când îți faci liste de dorințe, wishlisturi, reușești  să obții lucrul respectiv și că  dacă îți planifici săptămana ești mult mai impulsionat să faci lucrurile pe care le-ai notat, decât dacă nu le notai. Am început să fac și scrapbooking pe unele pagini și spre surprinderea mea nu-mi consumă mult timp, ci chiar mă relaxează.

 Agenda mea e de la Campus, nu știu dacă se mai găsește având în vedere că o am de 10 ani cred. Pe prima pagină am un card cu stickere de la Lidl și câteva ștrasuri aplicate plus un card cu YouTube pe care l-am păstrat de la un workshop la Google. 


Pe următoarea pagină am primul meu colaj cu temă travel, fiindcă găsesc foarte inspirațional acest subiect și are câteva poze din Veneția pe care am vizitat-o de curând și Parisul care e pe lista de dorințe.


Așa cum v-am spus, agenda mea conține foarte multe liste, fie ca sunt cu obiecte pe care vreau să le cumpăr în curând, fie cu ținte pe diferite termene sau teme și subiecte pt videouri.








De asemenea, îmi place ideea de a porni luna cu o tema decorată :


Am încercat mai multe moduri de a-mi organiza săptămana și în funcție de cât e de aglomerată pot face fie o listă mică precum veți vedea în prima poză fie o planificare detaliată cum veți vedea în a doua poză: 




Agenda are în spate un buzunar în care îmi țin câteva stickere și un șablon pe care îl folosesc ca rigla.


Un ultim lucru pe care îl am în agendă este calendarul feminin care mă ajută să țin cont de problemele feminine și îl consider foarte util.


Atunci când plec de acasă port cu mine și un penar în care țin o foarfecă și markere dar și 2 tipuri de benzi decorative: washi și bandă textilă și câteva stickere.


Dacă vreți să vedeți și accesoriile pe care le folosesc pt a-mi decora agenda, lăsați-mi în comentarii și voi face și acest gen de postare.

Aș vrea să mai adaug faptul că decorarea agendei nu mi se pare că îmi consuma timp, pt că fac asta de obicei duminica și apoi, mă ajută foarte mult să fiu productivă în timpul săptămânii și chiar să fiu entuziasmată de săptămana în care intru. 

Aștept părerea voastră ! Xoxo 







11 comentarii:

  1. vai cat de frumoasa este ! si eu ador sa imi decorez agenda ,chiar este relaxant ! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. oooh da ce draguta e agenda ta !! Si mie mi-a placut mereu sa o impopotonez cu de toate dar acum parca nu mai am timp si rabdare :( ... Am agenda mereu in geanta si totusi UIT sa notez in ea sau efectiv NU APUC :)) E mare, e grea...o port dupa mine degeaba :(
    Ptiu...saracie ... :( Sunt dezorganizata rau de la o vreme incoace...
    Te pup BiBi !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anyta :**** ms pt vizita! la mine e o noua pasiune, nu stiu cat o tine, cum o fi mai incolo, deocamdata m-a prins acest virus :**

      Ștergere
  3. Ce frumos ai decorat agenda, e asa de colorata si draguta, am sa incerc si eu sa imi decorez o agenda, te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Bianca, de unde cumperi aceste stickere si benzi de tot felul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, caut prin librarii, magazine ca jumbo sau chiar si lidl, ebay sau casaretro.ro

      Ștergere