marți, 5 mai 2015

Iluminatoarele mele preferate


Bună fetelor! A trecut ceva timp de când am scris ultima oară. Nu va fi o postare lungă ci voi lasa mai degrabă pozele să vorbească. Sper să vă fie de ajutor având în vedere faptul că ambele iluminatoare sunt ieftine dar își fac treaba bine.


Iluminatorul de la Elf e din gama esențială, nuanța e Pink și oferă strălucire fără glitter, durează și încălzește tonalitatea tenului.

Iluminatorul de la Avon pentru colțul intern e de fapt un fard de pleoape lichid, persistent și metalic. E din gama SuperShock Vivid în nuanța Pink Reflects. Trebuie agitat înainte de fiecare folosire. Are un aplicator ca de gloss și formula lichidă se usucă în câteva secunde, devenind netransferabil, motiv pentru care se amestecă rapid după ce a fost aplicat.





8 comentarii:

  1. Foarte util acest review. Nu am mai dat o comanda la Elf de secole. eu am doar un iluminator dintr-o paleta mare, cu multe culori, no name si e destul de ok. Nu simt o nevoie absoluta sa folosesc un astfel de produs, dar cred ca imi voi lua unul curand, sa fie acolo.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt arecum dependenta de iluminator, fiindca am o fata rotunda si simt ca doar prin contur si iluminare pot obtine o forma. din fericire, aceste 2 produse sunt ieftine si in acelasi timp bune :*** ms de vizita!

      Ștergere
  2. Merci! util review-ul! porti un machiaj foarte frumos in poze!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb iluminatorul de la Elf <3 Ma tenteaza sa-l cumpar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, la pretul pe care il are, e foarte bun...merita!

      Ștergere
  4. Il am si eu pe cel de la Elf si intr-adevar este minunat.Esti foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere