joi, 15 ianuarie 2015

Produse destinate intretinerii casei #2

Buna! Postarea anterioara cu produse de curatenie a fost foarte bine primita, asa ca de acum inainte aceasta postare va fi o rubrica la mine pe blog. Sper sa va placa si produsele stranse de aceasta data! 



Daca ati ratat postarea trecuta, o aveti aici


Am terminat 2 Cilit Bang Portocalii. Acestea sunt destinate indepartarii calcarului si pentru mine sunt cele mai bune produse pe care le-am incercat. Locuiesc intr-o zona cu apa foarte dura, iar fara acest produs nu as reusi sa tin baia stralucitoare, dar imi place sa-l folosesc la ceva timp chiar si pe chiuveta de inox din bucatarie. 


Mi-a placut foarte mult aceasta hartie igienica fiindca era foarte parfumata. 10 role, 3 straturi, le recomand daca le vedeti pe raft.


Scuzati ambaljul degradat al acestui produs. Cu toate ca are un miros intepator si inecacios si e foarte puternic cu mainile (aveti grija cand il folositi), acest produs e eficient. Imi place sa-l folosesc in cazuri extreme pe aragaz (cu toate ca nu e recomandat pt  inox), dar atunci cand am arsuri de mancare pe el, il aplic si sterg, fara sa-l las sa actioneze. De asemenea, cu acest produs curat tigaile si tavile.


Acest balsam a fost bun, dar nu m-a impresionat. Avea un parfum delicat si facea hainele pufoase, dar era prea lichid si l-am terminat repejor.


Am terminat 2 Asevi. La recomandarea Cristinei Militaru, l-am incercat si de atunci il tot recumpar. Eu am gresia neagra asa ca orice scama de praf si orice pata se vede imediat. In plus, majoritatea detergentilor de pardoseli, imi lasau dare pe gresie. Cu acest produs, nu-mi fac nicio grija. Curata foarte bine si mirosul persista foarte mult dupa spalare, preferatul meu este acesta, de culoare portocalie.


Am recumparat acest produs. Este un spray pentru scoaterea petelor, fara clor si in plus improspateaza culorile. Poate fi aplicat pe haine de orice culoare si este eficient atat pentru mamicile cu copii de varste mici, dar si pentru adulti. Mie imi place sa-l aplic la subrat pe bluze, ca sa nu se ingalbeneasca hainele deschise, sau pe gulerele camasilor sotului meu. Recomand maxim acest produs! In plus, m-a tinut jumatate de an!


Fairy e cel mai bun detergent de vase pe care l-am incercat, dar nu am fost foarte aventuroasa la acest capitol. Cu toate ca nu stiu daca e necesar sa mai incerc altceva, avand in vedere ca acest produs a ajuns la un pret foarte asemanator cu Pur, spre exemplu, dar nu se poate compara la calitate unul cu celalalt. E dens si face multa spuma, curata vasele foarte bine!


Eu tot revin la acest odorizant de toaleta, pentru ca este ieftin si ma multumeste. Rezerva costa putin si e foarte parfumata. 


Odata la 2-3 luni, pun in cada si granule pentru a curata tevile. Cand pierdeam par rau, foloseam si mai des. Acestea sunt foarte eficiente si le am mereu la indemana. Instructiunile sunt simple si  se pot folosi si cu apa rece.


Imi place mult sapunul Protex fiindca e antibacterial. Fiindca am animele cu care ma joc si de care am grija, dar si pentru ca mai fac treaba pe afara, mi se pare esential acest sapun solid. In plus, am o fixatie, daca sunt murdara pe maini, simt ca doar sapunul solid ma poate curata. In ultima perioada am zis sa termin sapunurile Apidava, dar de acum inainte veti vedea tot mai des aceste sapunuri.


Iubesc Domestos! E preferatul meu pentru dezinfectarea toaletei si vi-l recomand inclusiv pentru dezinfectarea mopului, pe care il lasa alb ca zapada, dar si pentru a spala bucataria, etc.


Am mai terminat un Persil Color, a fost o sticluta medie si acesta color oricum se termina mai rapid decat cel pentru rufe albe, fiindca obisnuiesc sa sortez hainele in colorate deschise si inchise, plus negre. E un detergent foarte bun, care nu inaspreste hainele, nu lasa reziduuri si spala bine.


Am terminat si un detergent pentru parchet. Odata am ramas fara spray pentru indepartarea prafului si l-am folosit pe acesta. Am ramas uimita ce stralucitoare a ramas mobila, doar ca nu e comod sa mergi prin toata casa cu sticloiul dupa tine ca sa stergi praful. E minunat inclusiv pentru parchet laminat. 



Am incercat acest produs pentru dezinfectarea vasului de toaleta de la Nufar. Comparand cu Domestos, nu am fost multumita si nu cred ca-l voi mai recumpara, pentru ca avea un miros urat si nici nu mi s-a parut ca a degresat vasul de toaleta dupa asteptarile mele.

Acestea sunt produsele de intretinerea casei pe care le-am termiant in ultima perioada, astept in comentarii, parerile voastre si recomandarile voastre! xo

















6 comentarii:

  1. de unde cumperi produsele asevi? pare tare interesant, si eu am mai mereu dâre pe gresie, si, la fel, e culoare inchisa, deci se vede orice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le cumpar din magazinele cu mase plastice si tot felul de chestii de instalatii din orasul meu. daca esti din bucuresti, l-am cumparat si din dragonul rosu, l-am gasit intr-un din pavilione. nu se gasesc in supermarketuri sau magazine mari. incearca la magazinele tip angro. sper sa te-am ajutat! :***

      Ștergere
  2. Imi plac mult postarile de genul asta. Multumim de recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt din Arad si am cautat Asevi peste tot,am reusit sa il gasesc la Cora. Am innebunit de cat l-am cautat :)

    RăspundețiȘtergere