miercuri, 28 ianuarie 2015

Cum mi-am organizat colectia de machiaj 2015

Buna tuturor! Exista o traditie deja, ca la sfarsitul lunii ianuarie sa fac colectia mea de machiaj. De data aceasta am ales sa nu mai fac un video de  20 de minute in care sa iau fiecare produs in parte, ci sa va arat in mare cam ce contine, iar ulterior, daca sunteti interesate de un gen anume de produse sa fac un video separat in care sa va arat swatchuri si sa va vorbesc pe larg.
In cazul in care nu ati vazut inca videoul, vi-l las mai jos:




Am ales sa va arat aici cum mi-am organizat colectia, pentru ca nu s-a schimbat foarte mult. Cutiile roz sunt de la mai vechea cutiuta de frumusete Pink box, recicland astfel niste cutiute pe care le detineam deja. Veti observa ca fara cateva exceptii, m-am folosit de ce aveam prin casa pentru ca imi place sa reciclez.


Locul in care am decis sa-mi pun bazele si rujurile preferate este format din 3 cutii, una Pink box, una de la o jucarie de-a lui Mihai pe care am imbracat-o intr-o hartie roz pal si o cutiuta in care am pus corectoarele si celelalte rujuri tip creion.


Pentru a-mi tine dischetele ferite de praf si totusi la indemana, am ales sa reciclez o lumanare Village Candle pe care am lipit cu pistolul o figurina cu porumbei, nu inainte de a orna cu lipici capacul si a presara putin sclipici.


Pentru a putea gasi pensulele de ochi mai usor, avand in vedere ca am cateva, am ales sa folosesc o cutie de la bomboanele Rafaello pe care am taiat-o la inaltimea dorita de mine si am imbracat-o in hartie colorata lucioasa si am umplut-o cu orez. De asemenea, pe tavita de la bomboanele Ferrero Rocher, mai am 3 pahare de la Ikea in care tin pensulele de fata, rimelurile si creioanele. Pentru a-mi pune cateva betisoare de bumbac la indemana am ales sa reciclez o lumanare Yankee Candle.


In sertar m-am folosit de ambalaje transparente de la fructe sau biscuiti, cum puteti vedea in cazul blushurilor, dar si de niste organizatoare pe care le-am cumparat din Penny si care merg pe culoarea roz fuchsia. De fapt, de la acele organizatoare mi-a si venit ideea de a merge pe aceasta culoare cu toata colectia. In plus, rujurile stau frumos afisate pe suportul de la Jumbo.


Sper ca v-a ajutat modul meu de organizare! xo





8 comentarii:

  1. Frumoasa colectia ta,nici nu iti trebuie mai mult ai exact ce iti trebuie,si cat iti trebuie,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am spus ca imi place ca esti tare organizata nu?? :D <3 Da tare bine rozul la colectia de makeup si imi place ideea de reciclare a recipientelor de la Village sau Yankee Candle :D. Masa mea de birou (mai exact sertarele) inca nu e pusa la punct. Tre' sa cumpar sau sa improvizez niste cutiute/separatoare pentru toate minunatiile si sper sa am timp sa ma ocup de asta cat de curand. Din pacate pe langa munca si toate cele nu prea imi ramane timp si de asta :( . Ma bucur cand apuc sa pregatesc un articol pe blog (si cu asta sunt in urma de altfel) :(....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te inteleg Anyta. eu sunt somera si stand acasa am mai mult timp, cand imi voi gasi serviciu, nu stiu daca o sa mai am atata timp de aranajat si dichisit fiecare coltisor din casa. momentan, imi trebuie o ocupatie, ca sa n-o iau razna, asa ca fac si eu ce pot...organizez dulapuri deci! :)) abia astept sa vad cum iti vei organiza si tu biroul, pentru ca imi place sa caut insipiratie! :*****

      Ștergere
  3. Imi place foarte mult cum ti-ai organizat colectia. a mea din pacate sta in portfarduri pt ca nu am gasit inca cosulete dragalse de decor care sa imi placa :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti recomand jumbo, acolo vei gasi sigur ceva dragut de depozitat! :***

      Ștergere
  4. ce dragut!!!! si eu ar trebui sa imi organizez cumva pensulele, deoarece am cam inceput sa cumpar pensule hihi ;*;*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa ai gasit cateva solutiivsi in aceasta postare! :***

      Ștergere