marți, 9 decembrie 2014

Machiaj cu 100 de lei

Imi doream si eu tare mult sa fac aceasta postare asa ca am fost tare fericita cand AnytaGyoMakeup m-a etichetat! Multumesccc, pupici cu lipici de la mine intr-o cantitate industriala!
  Tagul consta in a crea un machiaj full face, iar produsele insumate sa nu depaseasca mai mult de 100 de roni. Cu toate ca eu folosesc produse ieftine de machiaj, cand le pui pe toate la socoteala, trece de 100 de lei. Asa ca am tot scos si bagat o gramada de produse in ecuatie. Sa vedem ce a iesit:


Ca baza, am ales fondul de ten de la Impala. Are review  daca va intereseaza mai multe detalii si costa 20.29 lei , pretul din catalog, astfel ca voi rotunji pretul la 20 de lei, cu toate ca in functie de comanda, poate fi cu mult mai putin de atat. Pe acesta l-am folosit pentru a corecta zona cearcanelor si micile imperfectiuni si a facut o treaba destul de buna. Cu toate ca momentan nu mai am nevoie de pudra atunci cand folosesc acest fond de ten, am zis sa introduc si o pudra, avand in vedere ca majoritatea folosim si pudra pentru a seta si matifia tenul. Am ales-o pe cea de la Elf, din gama esentiala, care costa 9 lei si e o pudra foarte buna.




Ca pudra de contur am folosit, Bronzerul de la Catrice, pe care il recomand tuturor. Costa 19.5 lei. E mat, cremos si foarte pigmentat, in plus se amesteca foarte bine. Pentru mine, pudra bronzanta e o necesitate, avand in vedere ca am fata rotunda si fara ea, fata mea nu are forma, sau are forma de bila :))


Apoi, produsul care m-a scapat de multe belele este paleta de la Ruby Rose, Bronzing, care detine un luciu, 6 farduri de ochi sidefate si un blush mozaic in 4 culori pe care l-am folosit ca blush si iluminator. Paleta costa 10 lei si m-a ajutat sa am culoare pe buze, pe ochi si in obraji. Cu toate ca fardurile sunt putin prafoase, selectia de culori mi-a placut dintotdeauna si e o paleta pe care o folosesc destul de des. E pigmentata si deosebita din punctul meu de vedere. Luciul din ea, este de asemenea foarte pigmentat si rezista bine, iar culoarea e foarte potrivita pentru acest sezon.


Pentru a-mi contura sprancenele, am ales creionul de la Catrice, nuanta 030 si imi place faptul ca nu are nunate de rosu in el, astfel ca e foarte natural. Din nou, un produs ieftin, care merita incercat, pentru formula si culoare buna. Vine si cu periuta inclusa pentru a-ti pieptana sprancenele asa ca e tot ce ai nevoie pentru niste sprancene definite. Acesta costa 12 lei.


Ultimul produs care trebuie mentionat, este mascara, am ales-o pe favorita mea, Glamour Doll, care are review, daca vreti sa vedeti mai detaliat poze cu ea si cat de minunata este. Costa 20 de lei.


Toate produsele folosite au costat 90.5 lei. Mai aveam bani si de un creion negru pentru ochi de la Avon, spre exemplu, dar m-am gandit ca nu toata lumea foloseste eyeliner. Eu una as depasi putin bugetul si mi-as cumpara un corector, sau chiar doua, unul lichid si unul crema, pentru ca mi se pare ca fac diferenta pentru cineva cu cearcane adanci sau pentru cineva cu acnee, dar ma opresc la acestea.

Sper ca va place rezultatul si produsele alese. Toate produsele aratate in aceasta postare imi sunt dragi si folosite cu mare placere, asa ca vi le recomand daca nu le-ati incercat. 


Sper ca m-am descurcat! Astept parerile voastre! xo




16 comentarii:

  1. Super ideea de a include paleta aceea :D. Eu din pacate nu am inclus blush, creion sprancene, tus... fiindca vorba ta, oricum le sucesti si invartesti, tot depasesti suta de lei. Nu o depaseam eventual daca optam pentru produse chinezesti :)))) dar de alea nu are nimeni nevoie :">. Te pup mandra mea si ms ca ai facut tag-ul :* <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mai folosesc si produse chinezesti, unele sunt surprinzatoare. nu stiu daca ai incercat glossurile me now generation II, rezista toata ziua...:** ms si eu! moaaa!

      Ștergere
  2. Ce numar are paletuta ? Am vrut sa imi iau si eu dar sunt 3 variante si eu o vreau pe a ta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pudra de la Catrice imi face cu ochiul, chiar am vazut ca ai doua nuante si am zis ca tre' sa-mi comand si eu macar una sa vad cum e. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi place tare mult...e foarte cremoasa, foarte pigmentata si se amesteca frumos! din punctul meu de vedere merita!:**

      Ștergere
  4. acel rimel ma omoara :))) super machiajul, desi e cam greu sa te incadrezi intr un astfel de suma. te pupic! :***

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar interesanta paleta :). Imi place cum arata si fondul de ten Impala...de mult vreau sa il cumpar si eu :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e surprinzator acest fond de ten. mie imi usuca tenul putin, daca ai tenul gras sau combinat e bun. daca ai tenul normal, trebuie aplicat o crema hidratanta pe dedesupt, iar pt tenul uscat cred ca se strange in pliuri. asta fiindca e foarte rezistent. :**

      Ștergere
    2. Am tenul gras...deci cred ca mi s-ar potrivi de minune. Mersi de sfaturi :*

      Ștergere
    3. da, atunci cred ca iti va placea :**

      Ștergere
  6. Foarte interesanta postarea , cred ca voi face si eu ceva de genul la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu folosesc pudra de la Catrice si sunt foarte multumita :D Foarte interesanta postarea!
    Pupici :*:*

    RăspundețiȘtergere