luni, 15 septembrie 2014

Ce urmaresc pe YouTube

Buna fetelor! Am cateva postari mai "serioase" in minte dar mi-e destul de greu sa ma reobisnuiesc cu scrisul, fotografiatul, cercetatul si tot ce implica o postare de blog. Astfel mi-a venit ideea sa va prezint canalele mele preferate de YouTube atat din afara cat si din Romania.

Sper sa va placa si daca nu stiti cine sunt persoanele despre care vorbesc chiar sa treceti pe la ele.


Inainte sa incep trebuie sa stiti ca sunt o mare consumatoare de Yt, de fapt 90% din timpul petrecut online este acolo. Cum reusesc sa urmaresc atatea videouri? Pai toate activitatile casnice: gen spalat vase, sters praful, calcat, curatenie, le fac in timp ce urmaresc videouri. Inclusiv cand gatesc merge yt pe fundal. Cand fac baie ( cam de 2 ori pe saptamana ma relaxez mai bine de jumatate de ora in cada) ma uit la vloguri. Astfel sunt mereu la curent cu ce se intampla pe canalele mele preferate.
Sa stiti ca lista preferintelor se schimba destul de des, dar la momentul de fata va arat ce mi se pare mie interesant si de ce, astfel ca am sa le impart pe categorii.

Am cateva canale la care ma uit pentru ca iubesc persoana din spatele canalului, adica sufletul mare al persoanei respective si tare mult ma bucur sa vad nu imagini, nu produse, ci suflete:

1. Prima persoana este Essie Button care e o tipa atat de haioasa si energica, care nu mi se pare modelul de perfectiune feminina nici la corp nici la fata, dar e o prezenta atat de placuta incat nu ratez niciun video de-al ei- inclusiv vlogurile.

2.  A doua persoana care imi vine in minte este Dede, o romanca de-a noastra care traieste in Italia. Nu are fumuri si e o prezenta atat de placuta, haioasa si foarte dulce. Iubitul ei Nicola si animalele de care se inconjoara fac lucrurile si mai placute si chiar nu puteam sa n-o precizez aici:


3. Urmatoarea persoana are un canal de vlog si imi place felul lui funny de a privi viata dar si responsabilitatea cu care isi creste imensa familia - Shay Carl


O noua categorie : acele fete care imbina frumusetea perfecta cu priceperea lor in a prezenta produsele cosmetice sau fashion:

1. Annie Jaffrey  e superba interior exterior si mai nou a adoptat un stil de viata sanatos asa ca e o inspiratie totala pentru mine:


2. Niomi Smart ne prezinta de toate, de la fashion  pana la lifestyle si make-up. Nu ratez niciun video:


3. Prima romanca pe care am descoperit-o pe Yt si datorita careia am descoperit comunitatea de beauty, Anda Zelenca, care pe deasupra e si super haioasa:


4. O alta romanca foarte frumoasa este Georgi, care pe deasupra e si foarte talentata la make-up:



O alta categorie ar fi a fetelor care prezinta produse cosmetice cu pricepere si de a caror review tin cont la cumpararea de produse cosmetice sau cand vine vorba de sfaturi cosmetice:

1. Prima care mi se pare exeperta in Skincare este Rachel Tallbot, iar mai nou ne prezinta chiar si lifestyle:

2. A doua persoana in care am incredere totala si imi place cum prezinta produsele este Vivianna, pe care o urmaresc fara sa ratez vreun video, inclusiv vlogurile:


3. Cristina Militaru este yt meu preferat din Romania; e atat de organizata si ma inspira toate videourile ei:

4. Teodora Badea este o alta romanca foarte priceputa la reviewuri si in care am incredere cand vine vorba de recomandarea cosmeticelor:

5. Denisa Nicolae, este o alta fata de la care am mereu ceva nou de invatat, fiindca recomanda produse la preturi bune si  in cel mai sincer mod:


O alta categorie ar fi cea a fetelor care sunt artisti in machiaj, fie ca e vorba de trucuri cat si de tehnica:

Mai are rost sa precizez pe Kandee Johnson, Goss Makeup Artist, Michelle Phan?!

1. De la From head to toe am invatat foarte multe trucuri si merita mentionata:

2. Victoria este o romanca foarte talentata de unde-mi iau mereu inspiratia pentru machiaje:

3. O alta romanca care stie sa faca machiaje frumoase si detaliate este Tyana:

4. April e atat de priceputa la toate: cosmetice, gatit, moda, puericultura. Iubesc toata familia ei asa ca ii urmaresc si canalul ei de vlog:

5. Judy e o super mamica care se pricepe foarte bine la machiaj si e recunoscuta pentru videourile ei cu prima impresie. Familia ei e minunata asa ca le urmaresc si vlogul.


In categoria diverse merita mentionati:

1. Vlad Coste care prezinta subiecte de interes national foarte profunde si e un tip foarte documentat.

2.  Amy`s List ne prezinta un stil de viata sanatos in toate aspectele

3. Jamilla gateste profi si tot ce am incercat de la ea a iesit gustos

4. Cu Blogilates si cel mai lenes are parte de miscare si distractie

5. Chriselle e experta in combinarea hainelor si fashion in general

6. What`s Up Moms e un canal dedicat mamicilor care mereu imi aduce zambetul pe buze dar am invatat si multe lucruri utile.


Cam atat! Sper ca va e util si ca am adus putina inspiratie si pentru voi! xo






















2 comentarii:

  1. Le urmaresti pe Michelle Phan, Bethany Mota, The grid Monster sau Zoella? Eu le ador :D

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Super faina postarea! Si eu le urmaresc pe Judy si April! :3 Sunt super faine si pricepute! :)

    RăspundețiȘtergere