duminică, 15 iunie 2014

O dupa-amiaza relaxanta


Buna! Astazi vreau sa va arat ce-mi place sa fac pentru a ma relaxa in acele amieze in care stau bine cu timpul. Cel putin odata pe saptamana,  incerc sa-mi dedic un timp pentru ingrijire corporala si faciala si relaxare Mai jos veti vedea care sunt pasii pe care-i urmez pentru a ma  relaxa. 



In primul rand trebuie sa ma demachiez. Pentru aceasta, am ales  laptele demachiant Apidermin Lejer, conceput pentru tenul normal sau mixt. Ingredientele precum vitamina A si E, untul de cacao si laptisorul  de matca fac acest produs minunat nu doar la indepartarea machiajului si impuritatilor, ci si la a pastra tenul hidratat. Imi place consistenta lichida insa cremoasa in acelasi timp. E bland inclusiv cu zona ochilor. Are un parfum discret si placut. Curata eficient tenul. Modul de dozare e foarte bun, poti doza foarte bine.
Legat de metoda de demachiere, imi place sa folosesc dischete din bumbac. Unele exfoliante pentru ten, iar pentru zona ochilor o discheta fina.



Pentru a elimina orice urma de machiaj folosesc tonicul Apidermin lejer. Extractul de frunze de ceai verde ajuta la micsorarea porilor, in timp ce laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulelor. Astfel pielea este tonifiata dar si hidratata. Are acelasi parfum placut si e un produs reconfortant. 



Urmatorul pas este sa-mi aplic Uleiul de ricin cu vitamina A pe tot parul si sa dau drumul la apa calda in cada. Pana se umple cada, imi iau peria cu peri naturali de porc, aplic un mix de uleiuri presate la rece pe zonele mai sensibile si incep sa-mi masez tot corpul cu miscari circulare. Aceasta procedura elimina toxinele, inlatura pielea moarta si stimuleaza circulatia. Intru in cada cu apa calda, in care presar cateva picaturi de ulei esential de pin pentru aromaterapie si relaxare. Dupa cateva minute de leneveala, imi aplic o masca abraziva si imi spal parul si corpul cu produsele uzuale. Dupa ce ies din cada, profit de porii dilatati si imi aplic o masca cu argila si un exfoliant. In acest timp, nu uit nici corpul pe care-l hidratez din cap pana-n picioare. 


Dupa toate tratamentele faciale, tenul meu are nevoie de o hidratare adecvata. Imi vine in ajutor crema de noapte Apidermin Lejer care are un efect hidratant dar lejer, asa cum ii spune si numele. Intra repede in piele si are un efect matifiant. Laptisorul de matca, vitamina A si E, untul de cacao si uleiul de samburi de caise face din aceasta crema un produs anti-imbatranire eficient. Acesta crema are desigur o pereche: crema de zi Apidermin Lejer care are si protectie solara 15 si desigur ingrediente naturale atent selectate.

Toata gama Apiermin Lejer este fara parabeni, fara parafine si fara coloranti.
Pentru un ten fericit se recomanda rutina completa Apidermin Lejer. 



15 comentarii:

  1. Mereu am vrut sa incerc produsele apidermin dar parca ceva ma impiedica sa o fac , acum ca am citit aceasta postare chiar ca m ai facut curioasa:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. recomand produsele apidermin cu cea mai mare caldura. sunt cu ingrediente apicole de prima mana si asta imi da incredere. :**

      Ștergere
  2. Ahh.. ce dor imi e de o baie relaxanta <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea, recunosc ca ai ajuns una din preferatele mele in materie de beauty. Si asta pentru ca ai o voce placuta, relaxanta, nu-mi creezi o stare de agitatie si imi place faptul ca esti foarte cumpatata in alegerile tale . Te pup si te urmaresc in continuare .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Daniela! aprecierea ta inseamna mult pentru mine. mi-ai facut ziua mai frumoasa! :**

      Ștergere
  4. Ce cada frumoasi aaai! Mi-a atras atentia, scuze :D Acum parca ma oftic ca am decis sa ne punem cabina de dus :))
    Asa, si-n legatura cu Apidermin Lejer, as fi avut si eu ocazia de a testa setul ala de 4 produse, insa atunci am fost lenesa cand era campania de testare, iar pana mi-am revenit din lene s-a incheiat campania, deci degeaba as fi facut clipul ala de participare :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu ravnesti la cada mea, eu ravnesc la dusul tau. avand in vedere ca mai des faci dus decat baie ai facut o alegere buna zic eu! :)) daca te tenteaza produsele din gama lejera, sunt disponibile in plafare si magazinele Apicola. :**

      Ștergere
  5. Ce bine mi-ar prinde si mie o cada ca a ta:>:x si ce multe jucarioare ai(asta mi-a sarit in ochi prima data:D sper ca nu te-a deranjat:d,dar abia astept sa am si eu baia plina de astfel de lucruri:D):x:X:>:>o dupa-amiaza de relax o data pe saptamana macar prinde bine oricui ,dar eu nu mai reusesc sa dau de ea:))si spun ca las pe seara dar daca ma pun in pat adorm la secunda...:))...te pup frumusete:Xo zi minunata alaturi de piticutul tau:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e cand ai copilas mic...toata casa e plina de jucarii :))...ms pt urari si vizita, o saptamana frumoasa si tie, draga mea! :***

      Ștergere
  6. si mie mi se potrivesc produsele de la apiderin, desi nu sunt destinate tipului meu de piele. nu poate decat sa ma bucure acest lucru ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur Alina sa aud. Mie nu mi s-au potrivit cremele din pacate pentru uz zilnic, dar cand am nevoie de o hidratare mai intensiva apelez la intreaga gama. :*

      Ștergere
  7. Foarte faina rutina ta de ingrijire si relaxare! Cat despre gama Apidermin lejer, am inceput si eu sa o testez fiindca m-am inscris la campanie ;); in general imi plac produsele Veceslav Harnaj fiindca nu contin multe ingrediente si merg pe partea naturala! Te pup, excelent articol!

    RăspundețiȘtergere
  8. F. inetresanta rutina ta! si m-ai facut curioasa de gama Apiderimn,am sa o incerc si eu dupa ce termin ce am acum.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte fain modul de prezentare a produselor testate.
    Apropo de cada si dus, cei care au cabina nu pot face baie, pe cand intr-o cada poti face oricand dus, mergand pe premiza asta nu voi renunta niciodata la cada. xo

    RăspundețiȘtergere