luni, 10 martie 2014

TAG: Power Girl

Am vazut la Dora pe blog acest tag si fiindca mi-a placut ideea am zis sa-l fac si eu:
1. Ce inseamna "girl power" pentru tine?
  Pentru mine o fata puternica reprezinta acel gen de fata increzatoare care gaseste mereu resursele interioare pentru a zambi chiar daca poate nu trece prin cel mai fericit moment, care decide sa lupte pentru ceea ce crede, care isi spune opinia sincer, orice ar fi.  O fata puernica  crede in ea si se iubeste nu la modul egoist, dar atat incat sa-si vada calitatile si puterile.
2. Care este cel mai bun sfat pe care poti sa i-l dai unei fete care vrea sa fie puternica?
 Sunt fete care se nasc puternice si fete care se educa sa fie puternice. Strabunica mea avea o vorba: "Fii barbata". Pentru ca la prima intrebare am definit ideea mea de fata puternica, acum sa detaliez cum reusesc eu sa fiu puternica. 
  In primul rand stabilitatea emotinala ma ajuta sa fiu puternica. Atitudinea pe care o am zilnic legata de  probleme este o alegere pe care o reinoiesc zilnic. Sunt o fire vulcanica si pana nu demult nu stiam sa ma stapanesc in anumite situatii. Cu timpul, am invatat sa controlez starile emotionale si sa ma port intotdeauna cuviincios. Mai imi iau puterea de la cei dragi, care ma impulsioneaza sa fiu o sotie mai buna sau o mama mai buna, sau un om mai bun. Aleg sa ma inspir de la oameni frumosi si de la oameni de calitate. Echilibrul meu este Dumnezeu iar credinta in El imi da putere de asemenea. Imi place sa am grija de mine si ma ingrijesc intotdeauna de imaginea mea, pentru ca si asta imi da incredere si implicit putere. Un alt lucru care ma tine tare si pot sa zic ca e secretul meu ar fi citatele inspirationale pe care le pastrez mereu la indemana ( pe noptiera mea am un calendar cu "Maxime pentru succes").
3. Daca ai avea o super putere, care ar fi aceasta si ce ai face cu ea?
Intrebarea e prost formulata, haahaaa. Toate avem cate-o super putere cel putin. Prefer sa aduc in discutie seductia. Seductia e o arma feminina foarte la indemana iar eu o folosesc zilnic pentru a tine treaza iubirea in casnicia mea. 
4. Arata-ne fata ta de fata puternica (sau care este fata ta de tata puternica)?
O zi in care m-am simtit foarte speciala si pe care vreau s-o impart cu voi:
5. Ce produs de make-up te face sa te simti puternica?                                                                             
Corectorul este un produs de machiaj care imi da incredere in mine pentru ca ma ajuta sa corectez imperfectiunile, dar daca parfumul ar fi inclus in categoria machiaj, as alege parfumul. 
6. De ce este important sa ai fete/femei puternice ca model?
Pe mine ma ajuta sa raman pe drumul pe care l-am ales. Imi aduce aminte de tintele pe care mi le-am pus si pe care vreau sa le ating si ma ajuta sa raman constanta in acest demers.
7. Cu care din modelele tale vrei sa semeni in viitorul apropiat?
Nu am o persoana in care sa ma regasesc total, dar sunt cateva persoane care ma inspira: Lesley Ludy este o familista convinsa dar si o femeie de succes; Judy de pe YouTube,  It`s Judy Time care are o familie frumoasa; Alice Nastase care scrie minunat si este editorul revistei  Tango-Marea Dragoste;

Pe voi ce va tine puternice?



9 comentarii:

  1. Frumos tag, ai fost o mireasa superba♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fost o mireasa superba,foarte frumos Tag-ul,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos tag-ul! l-am citit si la Dora si ma bucur ca l-ai facut si tu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dat niste raspunsuri care mi-au placut foarte mult, cu "personalitatea vulcanica" ma indentific si eu, inca mai lucrez la a controla "eruptiile" care se intampla cand mi se umple paharul :D Ai fost o mireasa foarte frumoasa!

    Cu riscul sa sune bizar, sper sa ne intalnim intr-o zi in realitate si sa stam la o cafea impreuna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu se stie, Dora! De ce nu? Si eu ma bucur nespus ca te-am cunoscut si sa stii ca mereu esti o inspiratie pentru mine!

      Ștergere
  5. Imi vine greu sa cred ca esti o fire vulcanica..in videouri cel putin ai o voce asa de plapanda si pari atat de calma.

    RăspundețiȘtergere