marți, 25 martie 2014

Produse terminate martie 2014

Buna fetelor! In primul rand va datorez o explicatie pentru faptul ca produsele terminate sunt aici si nu pe YouTube. Sunt mai multe motive dar am sa va spun doar doua dintre ele. Primul motiv ar fi ca vreau sa popularizez acest blog si sper sa ma ajutati si voi in acest sens. Al doilea motiv este ca in mai putin de o luna voi incepe o noua activitate care imi va ocupa majoritatea timpului, asa ca nu voi mai avea timp suficient sa filmez. Nu voi disparea de tot de pe YouTube, doar ca nu voi mai fi constanta. Sper sa ma intelegeti si sa ramaneti langa mine asa cum ati dovedit-o si pana acum. :**


Primul produs terminat este un pliculet de pudra de argila AslaVital. Folosesc cam un pliculet pe luna in mastile saptamanale. Imi place pentru ca usuca cosurile si curata porii in profunzime, dar e bun la toate...pentru puncte negre, infectii ale pielii de orice fel, pentru remineralizare, etc. Un produs de care nu ma voi desparti niciodata! 



Am vreo 5 - 6 balsamuri de buze incepute asa ca mi-am propus sa le iau pe rand si sa le termin. Cel mai vechi a fost acesta, de la Neutrogena. E un balsam intens reparator potrivit pentru vremea rece.  Il recomand persoanelor cu buze crapate, descuamate...e minunat! Nu stiu daca il voi mai recumpara, avand in vedere ca sunt atatea posibilitati tentante la orice pas.


Am mai terminat un sapun Protex, sapun antibacterian pe care il recumpar de ceva timp. 



Am terminat si un sapun exfoliant de la Lady`s. A fost cu ciocolata. Mi-a placut atat de mult incat mi-am mai cumparat unul de capsuni. Face foarte multa spuma si mirosul persista pe piele timp de cateva ore. Nu e hidratant, insa eu il folosesc cu placere atunci cand am cosuleti pe piele, cand vreau o curatare in profunzime, sau cel putin odata pe saptamana pentru a curata pielea moarta.


Crema de maini de la Banchette B e hidrantanta si intra usor in piele. O recomand pentru maini cu piele normala. Mirosul nu e unul imbietor, insa cantitatea e una foarte generoasa si efectul light al acesteia a fost unul din lucrurile care m-au multumit la aceasta crema. Posibil sa o recumpar candva.


Dischetele demachiante de la Caterine, Kaufland  sunt ieftine si ok la calitate, le-am recumparat de foarte multe ori si le recomand daca nu sunteti foarte pretentioase cand vine vorba de dischete. Eu sunt o persoana foarte practica si  consider ca  nu se merita sa investesc in produse de acest gen.


Am cumparat acest gel de dus din Austria, cred ca e gama alba a celor de la Aldi. A fost ieftin si bun. Hidratant, cremos si facea multa spuma, iar mirosul de vanilie si cala neagra era wow. Are 1000 de ml. L-am cumparat in mai multe variante.


Am ramas in august fara fixativ, asa ca l-am rugat pe sotul meu sa-mi cumpere pe cel de la Taft. Nu a gasit asa ca mi-a luat ce avea la magazinul respectiv si anume Intesa. Nu mi-a placut nici cum fixa, nici reziduul pe care il lasa, parul care spre sfarsitul zilei se imbacsea; L-am folosit pentru a-mi aranja pufii care se regenereaza  si abia am asteptat sa se termine, cu siguranta nu il voi recumpara. Mi-a placut in schimb mirosul.



Am terminat si un parfum de la Dior, Hypnotic Poison de 50 de ml. Este parfumul meu preferat si cu siguranta il voi recumpara. 


Am mai terminat si crema cu vitamina A de la Mebra pe care o iubesc si cu siguranta o voi recumpara. Am vorbit pe larg despre ea aici


Mi-a expirat aceasta protectie solara cu 50 spf de la Cosmetic Plant. Mi-a placut dar sunt in cautarea uneia si mai bune, viitorul imi va spune daca ma insel sau nu. Cred ca mai aveam jumatate din produs si asta cu toate ca am folosit-o zilnic pana in noiembrie. 


Am terminat o oja Farmec, nr 18. E una din ojele mele preferate si o voi recumpara. Ar mai fi putin produs pe fundul sticlutei, dar nu am cum sa ajung la produs, lucru care ma enerveaza la ojele Farmec in varianta cu sticluta triunghiulara. Poate vor schimba sticluta, dar oricum ar fi, pretul mic si calitatea ojei ma multumesc foarte tare. Mie imi rezista foarte bine ojele Farmec si culorile sunt variate. Daca nu ati incercat ojele Farmec, va invit sa o faceti.


Arunc si sticluta aceasta de la Yves Rocher cu miros de mandarina. Imi plac parfumurile cu citrice, insa acesta era foarte intens. L-am tinut pana cand mi-am dat seama ca il tin degeaba, aveam peste un an de cand nu ma atingeam de el, asa ca l-am aruncat.


Am incercat si o mostra de la fondul de ten Teint Ideal de la Vichy. Nuanta a fost foarte inchisa asa ca nu am rezistat mult cu ea pe fata. Mi s-a parut prea uscat pentru tenul meu, o formula care se usca foarte repede inclusiv atunci cand lucrai cu el si foarte lichida. Nu ma pronunt totusi cu o parere definitiva pana nu incerc nuanta mea.

Am terminat si crema de corp de la Balea cu cocos. Are un parfum predominant de vanilie zic eu, mai mult decat de cocos. Imi place ca e foarte hidratanta dar formula e usoara si intra repede in piele. M-a tinut din decembrie si pana acum si cu siguranta voi recumpara cremele de corp de la Balea.  Are 500 de ml si costa aprox 11 lei. 


P.S: Imi cer scuze ca unele poze sunt "cu fundu-n sus"...nu stiu de ce le-a luat asa...:">


Ati incercat vreun produs din cele mentionate? Care e parerea voastra? Pupici dulci!

8 comentarii:

  1. Interesante produse :* ♥ eu din pacatr nu am incercat nici un produs mentionat de tine dar tot de la Neutrogena am terminat o crema de picioare de care am fost foarte multumita te pup :* ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat si eu crema de picioare si pe cea de maini. sunt minunate ambele! te pup si eu si iti multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  2. Sa sti ca de cand te urmaresc m-am pus serios pe treaba sa termin din produse si nu am mai cumparat altele. Am o lista cu produse pe care vreau sa le cumpar, si in ordinea terminarii produselor am sa cumpar ce e pe lista. Parfumul e pacat ca l-ai aruncat, poate ii placea uneia din cunostintele tale.P.S. inca nu am terminat niciun produs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca te-am ajutat in acest sens, katrina. si eu am o lista cu produse pe care vreau sa mi le cumpar, insa intotdeauna imi cumpar un produs atunci cand am terminat unul similar, tocmai pentru a ma impulsiona sa folosesc produsele pe care am dat banii. mai era putin parfum in sticluta si n-avea rost sa dau cuiva o sticluta aproape goala. pupicisi ms de vizita!

      Ștergere
  3. SPunemi si mie mai multe despre crema de la balea cu cocos ca stau in dubii daca sa o cumpar sau nu.. ca din cate am inteles nu prea miroase a cocos, eu is innebunita dupa cocos... si mi-ar parea rau sa nu miroasa. Eu am folosit de la intensa spuma de par, eu am fost multumita de ea.. nu mia imbacsit parul, de fixativ nu stiu ce sa zic, ca nu prea folosesc, doar de la taft pe cel verde. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia, crema de la Balea e foarte hidratanta dar are o textura light care intra repede in piele, parfumul dureaza pe piele, e minunata. legat de parfum, ma asteptam sa miroasa predominant a cocos si mi se pare ca miroase mai mult a vanilie decat a cocos, cu toate ca se simte si cocosul. spuma de la intesa am avut-o si eu mai demult, nu mi-a creat probleme, dar fixativul nu mi-a placut si nu il recomand. momentan si eu am tot taft verde

      Ștergere
  4. Ador parfumul de la Dior si nici eu nu ma despart de pliculetele cu argila...nu sunt excelente!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uff...in sfarsit am mai gasit pe cineva care sa iubeasca la fel de mult HP de la Dior...mai tot timpul primesc comentarii negative cand il aduc in discutie, dar mie imi place enorm. legat de pliculetele cu argila, sunt mandra ca avem produse asa de bune in romania. :** ms mult pentru vizita! e o onoare pt mine!

      Ștergere