duminică, 30 martie 2014

Favoritele lunii martie 2014


Timpul zboara! A mai trecut o luna... o luna in care ne-am simtit speciale, iubite si apreciate si cu siguranta am fi vrut sa dureze mai mult! Luna aceasta am strans cateva produse favorite si ma bucur tare mult ca nu mai sunt presata de timp. Haideti sa va arat ce am iubit luna aceasta:
Sa-l numesc luciu sau ruj? Rimmel Apocalipse este o combinatie intre un ruj si un luciu. E foarte rezistent, pigmentat si nu usuca buzele. Pentru ca nuanta aceasta e prea nude pentru mine imi place sa o combin cu alte rujuri mai vibrante si sa creez un look natural.


Perlele bronzante de Avon Glow stateau in colectia de machiaj nebagate-n seama. Mi-am zis sa le incerc si chiar imi plac, cu toate ca le gasesc putin portocalii.  Sunt pigmentate si rezista. Blushul baked de la ELF in nuanta Pink Passion e un roz cu sidef, tare cumintel, de asemenea e rezistent si mai pigmentat decat blushurile normale de la ELF. Impreuna au format o echipa frumoasa, iar obrajii mei au primit doza de prospetime si culoare necesara primaverii.


Crema de la Planet Spa miroase divin...a caramel, a ceva dulce. Pacat ca n-o puteti mirosi si voi! Este destinata ingrijirii corpului, mainilor si picioarelor. E o crema foarte hidratanta si intra destul de greu in piele fiind de consistenta groasa. Mirosul persista pe piele timp indelungat si nu e nevoie de o cantitate mare pentru a hidrata intregul corp.

Recunosc ca nu aveam mari asteptari de la acest produs si cu toate ca are un pret mic, chiar face ce spune. L-am folosit si pe parul uscat, dar si umed. Creaza  un volum care rezista in par si la sfarsitul zilei nu se vede parul imbacsit sau ingrasat. M-a surprins placut si ma bucur ca l-am achizitionat.

Gelul de curatare de la Lady`s imi place pentru ca imi curata fata fara sa o usuce excesiv si fara sa fie prea dur. Mi-a fost de mare ajutor la inceputul lunii cand am avut o eruptie de acnee. Inca il mai folosesc de cate ori observ ca imi apar mai multi monstruleti si pentru mine a functionat de minune!

Eram la standul cu produse demachiante pentru ochi...cand mi-a sarit in ochi acesta de la Farmec. L-am mai avut acum cativa ani si l-am detestat fiindca il gaseam prea uleios. Intr-adevar asa este, e un produs destul de uleios si ma mai enerveaza la el faptul ca uneori iese prea mult produs prin gaura mare cu care dozeaza. La capitolul demachiere nu am ce sa-i reprosez si pentru zona foarte uscata de sub ochii mei, a fost minunat. Pielea ochilor are un aspect mai bun si din acest motiv ma multumeste. Il recomand persoanelor cu pielea de sub ochi foarte uscata. 


Crema cu castravete de la Ladys e hidratanta insa usoara la consistenta, intra repede in piele si nu mi-a provocat cosuri si alte probleme. Imi place mult si o recomand persoanelor cu ten gras si combinat, ba chiar normal. E bio si costa doar 4.25 lei.



Unguentul Cutaden era crema mea minune in perioada facultatii. Dupa un timp tenul meu s-a reglat si am uitat de ea.  Fiindca de la un timp am suferit schimbari in ce priveste tenul, mi-am adus aminte de ea si am inceput s-o folosesc cu regularitate. Imi place ajuta la  vindecarea cosurilor si  inclusiv a petelor, care trec destul de greu cand ai tenul acneic. Cu toate ca are un miros neplacut, face o treaba minunata.


Crema de ochi de la Solutions pentru ochi sensibili e hidratanta, potrivita pentru zi. Are si spf 15 si nu irita ochii. Merita incercata. Pentru mine, doar cremele de ochi din gama Solutions functioneaza asa ca nu puteam sa n-o includ si pe aceasta in favorite. 

 Mascara Aero Volume a fost cea la care am apelat cel mai des luna trecuta. I-am facut si un review, aici.


Imi place acest baton de la Avon, fiindca rezista pe buze si e printre putinele nuante de roz deschis care ma prind.  Are bucatele mari de sclipici, dar nu ma deranjeaza si ar mai trebui mentionat faptul ca usuca buzele daca nu sunt bine hidratate in prealabil.


O alta nuanta de ruj care imi place mult este de la Color Absolute fiindca imi pune in evidenta culoarea pielii si se simte ca un balsam pe buze. I-am facut un instareview aici.

Sper ca v-au placut favoritele mele ! Voi ce ati iubit luna asta in materie de cosmetice?




11 comentarii:

  1. Interesante produse :* ♥ abia astept sa postezi clipulete:d te pup :* ♥ ♡ ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu te pup Andreea. ms pt vizita si comment. la sf saptamanii voi posta si un video pe yt!

      Ștergere
  2. Ce ruj e acela din a doua poza cu swatchul, primul roz langa cel nude?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este rujul de mai jos...cel sub forma de baton, nuanta se numeste risque rose. :*

      Ștergere
  3. Superbe produse...Imi place luciul/rujul de la Rimmel,arata foarte bine,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. De unde ti-ai luat rujul Rimmel Apocalips? Eu il caut de multa vreme dar nu l-am vazut prin magazine :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, nici eu nu l-am vazut in magazinele fizice. L-am luat de pe 1001 cosmetice.

      Ștergere
    2. ok mersi :) ... cei drep nu l-am cautat pe site-uri. Am crezut ca poate au aparut si la noi in magazine.

      Ștergere
    3. am inteles de la Cristina Pavel ca vor aparea in magazinele fizice la sf lunii aprilie. ar fi bine...dar nu stiu sigur! daca apar, anunt! :*

      Ștergere
  5. crema contra acnei nu am incercato dar daca nimic nu va da rezultatul mult dorit din tot ce am achizitionat o voi cauta sigur.

    RăspundețiȘtergere