luni, 13 ianuarie 2014

Cele mai iubite #2 ( cosmetice non-make-up)

Crema  de corp: Crema de corp de la Balea este foarte buna din toate punctele de vedere. Hidrateaza foarte bine si se absoarbe rapid, e mai mult produs decat iti trebuie si la un pret bun. Uneori, cand sunt pe graba, folosesc pe pielea umeda uleiul de corp cu aloe vera de la Babaria. E o varianta rapida si la fel de buna. Un sfat bun de stiut: Parfumul rezista mai mult pe pielea proaspat hidratata.
Tratamente fata: Masca abraziva cea mai la indemana  e zatul de cafea si e si foarte buna. O alta masca buna si ieftina este argila romaneasca care poate fi folosita in diverse moduri pentru diferite situatii.  Un alt tratement minunat este peelingul cosmetic de la Isis- Glyco-A, care te ajuta sa lupti cu primele semne ale imbatranirii, imbunatatind aspectul pielii.
Geluri de curatare: Primul gel de curatare de la Balea nature se adreseaza tuturor tipurilor de ten, exceptand tenul acneic. E destul de curat la ingrediente si bland cu tenul. Pentru tenul acneic mi-a placut gelul de curatare cu acid salicilic de la Avon. Pentru acele dimineti in care vrei ca machiajul tau sa arate wow, totul incepe cu un gel de curatare abraziv, iar cel de  Balea curata si lumineaza tenul si e potrivit pentru un ten combinat.
Creme de fata:  Crema de zi care imi place cel mai mult este cea de la Essence Pure Skin care s-a dovedit a fi un ajutor pentru problemele cu cosurile. Crema de noapte preferata de pana acum este Anew Vitale, desi vreau sa mai caut si altceva, in speranta ca exista si ceva mai bun. Totusi, aceasta hidrateaza fara sa lase tenul gras si fara sa-mi produca cosuri. O alta crema de noapte pe care o iubesc este crema cu vitamina A de la Mebra, pe care o folosesc pana se sensibilizeaza tenul, apoi trec la cea de normala. Aceasta crema imi imbunatateste de asemenea aspectul tenului si este marea descoperire a acestui an.
Demachiante: Demachiantul bifazic pentru ochi de la Blanchette B cat si apa micelara a lor sunt preferatele mele pentru demachiere. In acele seri cand sunt mai lenesa apelez cu incredere la servetelele lor de asemenea. Curata fara reziduri orice fel de machiaj asa ca apelez cu incredere de un an la el si nu m-au dezamagit pana acum. Daca nu le-ati incercat pana acum, merita.


Protectie solara: Protectia preferata cu 50 este cea de la Cosmetic Plant care nu are acel miros specific de spf, dar e la fel de eficienta ca cea de la Avene, spre exemplu. Imi place ca o pot folosi si pe fata si pe corp fara probleme. Mai nou mi-am luat si una fara ulei  de la Gerovital Sun de care nu sunt foarte incantata, dar cum e singura fara ulei pe care am incercat-o, decat fara ea, as alege-o pe aceasta. O folosesc doar in zona t unde am porii dilatati si incerc sa folosesc produse non-comedogenice. 

Tratamente specifice: Am sa includ aici tonicul, pentru ca eu nu folosesc zilnic tonicul, ci doar atunci cand am tenul foarte gras, sau cand am purtat toata ziua machiaj si atunci aleg tonicul de la Avon Naturals 20+, fiindca are putin alcool ( sunt in cautarea unuia fara alcool). Apoi un produs foarte bun pentru cosuri si pete este solutia Clearskin cu 2% acid salicilic pe care o aplic pe zonele cu probleme. Pentru pori dilatati mi-a mers foarte bine Isotrexin, insa rezultatele s-au vazut dupa o luna de folosire si mi-a facut bine intregului ten.

Par:  Samponul care imi merge minunat oricand este H&S fiindca am un scalp foarte sensibil si ma ajuta si in controlarea sebumului. Ca balsam nu am un preferat, iau ce gasesc mai bun la pret insa daca trebuie sa precizez unul ar fi cel de la Natural cu zmeura pentru ca e roz si miroase frumos. Masca mea preferata este Placenta de la Kallos.

Tratamente par: Mi-a placut foarte mult sprayul pentru stralucire de la Syoss la care se vedea diferenta dupa aplicare. Cea mai buna protectie pe care am folosit-o si am descoperit-o de curand este de la Avon. Imi placea ca parul ramanea aranjat fara fixativ si nu se vedea foarte deteriorat dupa uscare si coafare. Pentru hranirea varfurilor cel mai mult imi place balsamul leave-in de la Avon. Fixativul meu preferat este de la Taft, fiindca are putere mare de fixare si chiar daca mai reaplici pe timpul zilei, nu imbacseste parul.

Ingrijire picioare si maini: Crema preferata pentru maini este de la Yves Rocher fiindca era foarte hiratanta dar se si absorbea foarte usor in piele. Crema pentru picioare preferata este de la Himalya si chiar reface pielea uscata de pe calcaie, dupa cateva folosiri.
Crema de ochi: Uitasem sa vorbesc de cremele de ochi. Pentru seara imi place cea de Avon pentru fermitate de la Solutions fiindca am zona de sub ochi foarte uscata si am nevoie de o crema foarte hidratanta.  De zi imi place cea de la Tis  care vine sub forma de gel asa ca e revigoranta dar si hidratanta.
Balsam de buze: Un balsam de buze foarte bun si pe care l-am folosit foarte mult ar fi cel de la solutions avon cu miere. E foarte hidratant si dureaza foarte mult produsul.









8 comentarii:

  1. Ff dragute produsele, unele le am si eu si imi plac, pupici..te ast si pe la mn ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta postarea.Si eu folosesc multe din produsele aratate de tn.Imi place crema cu cocos de la Balea,demachiantul de la Blanchette B si altele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte util, ca de obicei! Am insa o curiozitate. Ai spus ca pentru porii dilatati, pe tine te-a ajutat Isotrexin. Am cautat acum ceva informatii despre el si lumea il foloseste mai mult pt cosuri. Eu nu am cosuri, insa am niste pori dilatati, mama-mama!!! Caut de mult timp un produs minune pt pori. Crezi ca mi-ar folosi acesta in conditiile in care in aceasta perioada am tenul uscata? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce sa zic..eu am ten combinat si mi-a fost recomandat de un dermatolog, fix pentru porii dilatati. e un peeling chimic si poti simti sensibilitate dupa cateva folosiri chiar si pe un ten gras. sa stii ca si eu sunt in cautarea unui produs care sa ma scape intr-adevar de porii dilatati. dar n-am gasit nimic...:(

      Ștergere