luni, 14 octombrie 2013

Achizitii DM

 Nu sunt adepta haul-urilor pentru  ca te fac sa cumperi impulsiv lucruri- in cazul de fata cosmetice, fara sa stii daca sunt bune. Totusi, in cazul de fata nu am mai avut rabdare si am zis sa va arat ce mi-am achizitionat. 
Apropo, eu m-am dus in DM ca sa-mi iau gelul de curatare, Balea nature,  pe care s-ar putea sa-l stiti destul de bine, daca ma urmariti si pe YouTube. Ajunsa acolo, am mai gasit si dischetele lor ovale, pe care am dat 4.39 roni, oja Farmec 108 de culoarea frunzelor ruginii, pe care am dat 7.99 roni. Nimic wow, insa plimbandu-ma pe la sectiunea creme am observat un cc cream de la Elmiplant care costa doar 19.99. Trebuia sa-l incerc si sunt super incantata de ce promite. Acum, sa speram ca isi si face treaba. O sa va tin la curent. Dar wowww-ul cel mai tare vine acum: exista un concealer de la Garnier foarte celebru printre youtuberitele americane, insa nu aveam habar ca exista si in Romanica noastra, ca asa se intampla in general, ce e mai bun, noua nu ne aduc....dar ete nah, ca acesta exista si statea comod pe raft fara ca eu sa stiu de existenta lui, eu care sunt moarta dupa concealere!!!...dah, sa lasam emotia si sa va spun ca a costat ceva, 33.99 roni si desi vine intr-o cutie marisoara el e micut si dragut, de ascuns chiar si in portofel...:))..sunt foarte incantata si abia astept sa-l folosesc! Voi ati incercat vreunul din produsele mentionate? Pupici!
P.S: Pe gelul de curatare de la Balea am dat 8.49

2 comentarii:

  1. Şi eu îmi doresc de ceva timp concealer-ul de la Garnier, însă până acum nu am avut norocul să-l şi găsesc... Chiar sunt curioasă să ne spui mai multe şi despre CC Cream-ul de la Elmiplant :-)
    Să le foloseşti cu plăcere, Bianca! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Mihaela! Sunt in probe ambele produse si bineinteles ca o sa va tin la curent! pupici!

      Ștergere