marți, 14 mai 2013

Apa micelara Blanchette B

Buna fetelor! Astazi vreau sa vorbim despre Apa micelara de la Blanchette B, marca alba a hipermarketului Kaufland. Nu-mi aduc aminte perfect pretul dar cred ca era 7 lei si ceva.  E pentru toate tipurile de ten, are 200 de ml, e testata dermatologic si chiar e calmanta. Primul lucru care imi place la ea  este ca nu ma ustura ochii, al doilea ar fi faptul ca indeparteaza perfect machiajul si al treilea ca e asa de usor de aplicat si te demachiezi intr-o clipita. Eu o folosesc doar seara pentru a-mi indeparta machiajul, dupa care imi aplic si demachiantul obisnuit ca sa ma simt eu impacata ca nu am niciun fel de reziduu. Cu toate acestea, am avut si acel gen de seri in care nu am avut chef de nimic si am folosit doar aceasta apa micelara si nu am facut cosuri iar fata arata bine a 2-a zi. Am folosit-o destul de mult ca sa vad daca in timp creez vreo alergie sau imi provoaca cosuri si alte chestii neplacute pe care le pot crea cosmeticele ieftine, insa pana acum nimic.  Acum stau in cumpana daca sa incerc apa micelara de la Bioderma sau sa raman la aceasta. Singurul repros ar fi ca are parabeni, deci nu e cel  mai sanatos demachiant dar isi face treaba foarte bine.



10 comentarii:

  1. sunt la a 4 a bucata si sunt extrem de multumita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu nici nu mai stiu la a cata bucata sunt... am tot aceasi parere buna in continuare

      Ștergere
  2. O voi încerca şi eu, îţi mulţumesc pentru opinia ta împărtăşită cu noi :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant review-ul... chiar m-ai facut curioasa :*

    Am si eu un blog... daca vrei te poti abona :* as aprecia mult :* : http://btl-allysa.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu o aveam pe wish list si pana la urma am cumparat-o pe cea de la Balea.. :)))
    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte buna, sunt tare multumita. Dar cred ca data viitoare o voi lua pe aceasta, mi se pare mai mare si mai avantajoasa.

      Ștergere
  5. Ih dupa atatea review-uri citite aseara mi-am achizitionat-o abia astept sa vad ce efect va avea pe tenul meu ciudat:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa-mi spui cum ti-a mers Andra. Eu am tot incercat diverse ape micelare de atunci si pana acum, insa tot ea a ramas pe primul loc!

      Ștergere