duminică, 16 noiembrie 2014

Mascara Glamour Doll, Catrice (Review)

De mult timp ma tin sa fac aceasta postare insa parca totul s-a interpus intre mine si voi. Ba e innorat, ba nu am timp, dar azi m-am decis..trebuie sa va vorbesc despre noul meu mascara top 1. Am ales varianta waterproof si este vorba despreee....

Despre un mascara la un pret incredibil, cu o formula uscata dar pigmentata, cu o periuta fantastica...


Da, azi vom vorbi despre Glamour Doll de la Catrice. Il gasiti aici la pretul de 19.5. Eu mi-am ales varianta waterproof si da, chiar e foarte waterproof, deci destul de greu de dat jos seara. Faptul ca e foarte rezistent, poate fi un avantaj daca ai probleme cu genele nearcuite sau iti lacrimeaza ochii, dar poate fi si un dezavantaj pentru cei care cauta un rimel bun insa nu vor sa insiste prea mult la demachierea ochilor. Tocmai de aceea imi place ca exista si varaianta nerezistenta la apa.
Mai imi place foarte mult faptul ca termenul de expirare este 6 luni. Dupa ce ca are un pret bun, nici nu expira repede. Culoarea este un negru intens as zice eu.
Cel mai mult imi place la acest produs peria. De aceea a si devenit preferatul meu. Peria este din plastic, silicon, cum s-o fi numind acel material, cu perisori foarte desi. In plus, peria este ingusta in marginea exterioara ceea ce te ajuta ca pe langa definirea genelor sa dea si volum si sa intre foarte bine in coltul intern fara accidente. Perisorii perie foarte bine si frumos genele, le desparte tare frumos, le arcuieste si le alungeste. Pentru aceste poze nu am folosit intorcator de gene si veti putea observa cat de bine arcuieste genele.
Cele care ma urmariti stiti ca am tot incercat toate rimelurile de la Avon. Daca ati incercat vreodata formula celor de la Avon veti intelege foarte bine ceea ce incerc sa descriu acum. Formula rimelurilor de la Avon este umeda la inceput si se usuca cu timpul. Acest mascara nu are o formula umeda, este destul de uscat inca de la inceput si cu toate ca il am deschis de 2 luni, formula a ramas la fel. Acesta poate fi un avantaj pentru cele care nu sunt fan formula umeda de rimel, dar poate fi un dezavantaj pentru cele care cauta o formula umeda. Mie una imi place...eu spre exemplu iubeam intotdeauna rimelurile de la Avon undeva la mijloc, cand nu erau nici umede nici uscate, asa ca acesta de la Catrice ma multumeste. De asemenea, vreau sa precizez ca nicioadata n-am aplicat mai mult de doua straturi fiindca am impresia ca s-ar vedea foarte incarcat datorita formulei care e mai uscata. 
Sa va arat cum arata cu un singur strat aplicat:

Sa va arat cum arata si cu 2 straturi aplicate:

Va las mai multe fotografii in care puteti vedea cum se prezinta aceasta mascara:


Cum vi se pare aceasta mascara? Va tenteaza sau ce parere aveti, daca ati incercat-o? xo








14 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. cu 2 straturi sa stii ca multe lume m-a intrebat ce rimel folosesc. cu un strat se vede natural...sincer, nu pot inceta sa recomand acest rimel :**

      Ștergere
  2. Arata atat de bine si natural , nu imi plac genele incarcate in general . Super review-ul si descrierea facuta acestui mascara :* :* . O zi frumoasa .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ms mult Elena. sa stii ca e foarte natural intr-un strat, iar in 2 straturi iti face niste gene superbe dar fara sa se vada artificial. merita incercat! :** ms de vizita!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. il recomand si sper sa-ti placa la fel de mult ca mie :** ms mult de vizita, ma bucur mult cand vad bloggeri de valoarea ta pe umilul meu blog!

      Ștergere
  4. Am sa il incerc si eu dupa ce il termin pe cel actual :*

    RăspundețiȘtergere
  5. ai gene foarte frumoase :*
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere