luni, 1 septembrie 2014

Review Astor Lift me Up

Buna fetelor! Astazi vreau sa fac recenzie fondului meu preferat din ultima perioada! In urma cu un an am descoperit firma Astor printr-un corector. Desi nu se potrivea nevoilor mele, am ramas de-a dreptul surprina de calitatea lor! In perioada in care acneea mea era in floare am plecat disperata la cumparaturi pentru un fond de ten care sa aiba acoperire medie si sa fie undeva intre cremos si mat. Dupa multe cercetari, am ajuns la acesta. Am ales o nuanta de vara, 200 nude. Are pompita si recipientul este din sticla.



Datorita acidului hialuronic si vitaminei e, este destinat inclusiv unui ten matur. Acoperirea este medie si poate fi contruit avand o formula lichida. Imi place ca nu strange in pliuri si datorita efectului hidratant nu creaza locuri cu piele uscata. Desi formula lichida te poate pacali, facandu-te sa crezi ca nu va rezista prea mult, are o rezistenta buna. Efectul pe piele e greu de descris. Pielea arata foarte bine si sanatoasa, naturala dar fara o luminozitate excesiva. As spune ca este la mijloc, intre dewy si mat. Are si spf 15. Pretul este in jur de 45 de lei, insa mai sunt si locuri bune de unde puteti sa-l luati la preturi super, cum ar fi 1001 cosmetice.

Din punctul meu de vedere, este un fond de ten cu efect hidratant, dar nu genul care ar satisface o piele extrem de uscata, avand in vedere ca mi s-a potrivit si in perioada in care aveam tenul foarte uleios cu pudra desupra. 
Este un fond de ten perfect ca acoperire, avand in vedere filozofia mea, prin care fondul de ten trebuie sa uniformizeze pielea nu sa para o masca, pentru acoperirea imperfectiunilor mari exista corectorul.
Efectul de luminozitate in doze mici, care ajuta la perfectionarea pielii fara sa para ca te-ai straduit prea tare este exact genul meu, fiindca nu-mi plac fondurile de ten cu efect mare de luminozitate.
Formula lichida ma ajuta sa-l aplic in timp util, pot sa-l aplic si cu degetele si cu pensula dar si cu buretel sau beauty blender. Pot lucra toata fata in acelasi timp. Imi place de asemenea cum se vede in combinatie cu primerul cu silicon. De obicei, nu orice fond de ten imi accepta primerele cu silicon. Acestea se combina perfect. Nu incarca porii desi nu pretinde sa fie non comedogenic si nu se simte greu pe fata, practic si uiti ca porti machiaj.
Mai departe sa va arat cum arata in poze:







5 comentarii:

  1. Arata foarte bine!Acopera exact cat trebuie,iar efectul este unul fresh,lejer.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata incredibil de bine !!! 45 de lei nici nu e mult .

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am avut si eu si mi-a placut ,dar datorita faptului ca este destinat tenului matur nu l-am recumparat :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar daca nu are o acoperire mare, arata foarte frumos pe ten. N-am avut nici un fond de ten de la Astor, dar cred ca o sa-mi fac curaj sa iau unul :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos si folositor articol, ma tenteaza si pe mine sa-l incerc, kisses
    http://www.xcentrica.ro/tinuta-de-septembrie/

    RăspundețiȘtergere