joi, 4 septembrie 2014

Particip la Super Blog 2014

Buna fetelor! Am auzit de la Lore ca incepe o noua competitie Super Blog. Inscrierile au inceput asa ca imi testez si eu indemanarea la scris si sper sa am sprijinul vostru si de data aceasta.

ParticipLaSuperBlog2014


SuperBlog 2014 se va desfăşura în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2014 şi invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și dorința de a te afirma scriind articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile!

Tineti-mi pumnii! xo

3 comentarii:

  1. Foarte bine şi eu am participat acum doi ani cred :D A fost o competiţie grea dar frumoasă :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca sunt off topic insa te am nominalizat la Very Inspiring Blogger Award ,Mi-ar plăcea tare mult să aflu 7 lucruri despre tine! Te invit pe blogul meu să afli despre ce este vorba http://iloveshoppingmakeup.blogspot.ro/2014/09/tagvery-inspiring-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult succes!Iti tin pumnii.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere