miercuri, 13 august 2014

Achizitii recente

Buna tuturor! Mi-e greu sa revin dupa o perioada in care n-am scris, parca ceva ma retine asa ca m-am gandit sa incep cu lucruri mai simple; mancand vine pofta, nu?
Nu sunt mare fan al haulurilor dar uneori sunt necesare. Am sa va arat produse de ingrijire corporala, machiaj si accesorii pentru machiaj. Daca sunteti interesate ramaneti pana la final.



Voi incepe cu aceste cutiute sau nu stiu cum sa le numesc. Sunt roz si incap destul de multe produse in ele. Astfel am reusit sa-mi depozitez mult mai bine cosmeticele si sa para si mai aspectuos. Am trecut de faza "all Pink", insa in dulapiorul cu produse specifice noua femeilor, parca nu strica  putin roz. Vin in set de 3 si costa 5 lei din hipermarketurile Penny.


Stiu ca nu arata chiar aspectuos, dar va rog sa intelegeti, e pentru prima data cand folosesc acasa un kit de genul, asa ca am fost cam imprastiata. Dar functioneaza asa ca il recomand. Nu mai stiu insa cat a costat.


M-am gandit sa-mi mai schimb vopseaua de par..nu stiu de ce..oricum nuanta e cam aceasi...:))


Acesta este un spumant luat din Muntenegru. Imi place cum miroase dar nu l-am incercat inca...imi place sa-mi iau din vacanta ceva cu un miros diferit care sa-mi aduca aminte de acel loc.


Un antiperspirant Dove in varianta clasica. Acum mi-am dat sema ca trebuia sa fotografiez si antiperspirantul de la Dove fara parfum pe care l-am cumparat pana sa plec in vacanta si mi se parea ca nu ma protejeaza fiindca nu-i puteam simti parfumul, LOGICC! Asa ca mi l-am cumparat pana la urma pe acesta si imi place mult cum miroase...



Imi plac foarte mult produsele taft si imi merg foarte bine asa ca am luat fara sa ma informez inainte aceasta pudra. 18.69 din Dm. Apoi v-am intrebat pe instagram daca va place si rezulta ca nu e asa extraordinara, ba iti ingasa parul. :(( nasol...


Aseara mi-am aruncat foarte multe oje care ba s-au uscat ba au expirat asa ca m-am gandit sa-mi cumpar o oja noua. Cautam una asemanatoare cu Naked Truth de la Avon care e
preferata mea. Aceasta seamana destul de mult dar e putin mai inchisa sa zicem.  In Kendra au reducere 30% la ojele Opi asa ca a costat 35.70, iar nuanta e Dulce de Leche.


O alta oja pe care o iubesc si pe care am terminat-o acum ceva timp si n-am recumparat-o este Farmec, nr 18.  La 7.99 lei ce poti sa ceri mai mult? 


Stg e Farmec nr 18 si dreapta e Opi Dulce de leche


Mi-am mai luat bureteii mei preferati pentru pudra. 2 la 4.99 din Dm. I-am spalat de vreo 10 ori si unul s-a rupt.  Fata de alti buretei acestia sunt mai grosi si mai pufosi. Imi place efectul pe care il obtin cu acestia si daca te confrunti cu pori dilatati ti-i recomand.


Un alt must-have, beauty blenderul de la Ebelin. Folosit zilnic, m-a tinut 7 luni. Imi place rezultatul obtinut si pretul e bun:16.99, din Dm, desigur.


In Muntenegru am gasit intr-un magazin de cosmetice stand Catrice. Astfel am ales varianta inchisa de la acest bronzer, fiindca  mi s-a parut pigmentata insa fara sa fie prea evidenta pe pielea mea. E mata, putin prafoasa si cu un ambalaj rezistent. Nu mai stiu insa cat a costat.





Imi place tare mult acest balsam de buze de la Miss Sporty. E colorat insa ceva mai cerat fara de varianta Nivea, astfel ca nu lasa buzele lucioase. Le hidrateaza si coloreaza subtil fara sa para prea evident. Extrem de util pt luat in geanta si pentru zilele "no make-up". E tot din Muntenegru cumparat si nu mai stiu cat am dat pe el, din pacate.



Mi-am dorit foarte mult acest corector fiindca am fondul de ten din aceasi gama si il ador. Nu e atat de cremos pe cat ma asteptam, dar imi place ca e pigmentat. Mi-as fi dorit un alt mod de dozare, insa nu e un produs rau per total. 


Nuanta Light



Emily Noel tot lauda aceste farduri mono de la Essence. Ma asteptam sa fie extraordinare. Din pacate, in cazul meu dupa cateva ore ramane doar sclipiciul pe ochi. Am ales o nuanta deschisa si sidefata pentru a ilumina coltul intern. Putin prafos si nu extrem de pigmentat din pacate.


Milkshake Banana este nuanta




Acest produs de buze!!! Daca sunteti pasionate de rujuri trebuie sa incercati acest produs. Hidrateaza buzele, le da culoare si in acelasi timp rezista destul de mult. Se simte foarte bine pe buze...







Un ultim produs este mascara transparenta pentru sprancene de la Essence. 11 lei si face treaba foarte bine. Fixeaza foarte bine sprancenele si rezista intreaga zi. Il recomand. Sunt la al 3-lea tubulet.
















11 comentarii:

  1. Wow. Cate produse ti.ai luat. Toate minunate. Sa le folosesti cu draaag :* pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt superbe toate produsele <3
    balsamul de buze de la Miss Sporty..arata genial <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de bunatati :) <3 Mie personal mi-ai starnit curiozitatea cu beauty blender-ul din Dm. Pacat ca nu am DM in preajma :(. Momentan folosesc niste buretei roz de la Oriflame care vin cate doi/set. Ma tot uit prin cataloage dar nu mai apar :( (bine ca m-am indragostit de ei degeaba :)) ). As mai incerca si corectorul Astor. Sa ii faci un review <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu se compara sincer cu niciun alt tip de buretei. ce face el nu face altul; ofera mai multa rezistenta si mai acoperire mai mare, dar fara sa incarce. il recomand cand ai drum pe la dm.

      Ștergere
  4. P.S: cosuletele acelea roz din Penny le-am vazut si eu. E foarte buna ideea de organizare dar eu nu am spatiu pentru asta asa ca imi tin toate produsele in bauty case :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt f. bune si la pret, poate iti folosesc si la altceva. :**

      Ștergere
  5. Wow, cate produse noi ti-ai luat. Sa iti fie de bine vacanta si bine ai revenit :*

    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Bianca. Te urmaresc de foarte mult timp si tin sa iti spun ca imi esti foarte foarte draga. postarile tale m-au inspirat asa ca am decis sa imi fac si eu propriul blog. Te astept acolo, daca doresti.
    http://rafaelaiordache995.blogspot.ro/
    Te imbratisez cu drag si mult succes in continuare. <3 <3 :*

    RăspundețiȘtergere