duminică, 11 mai 2014

Crema cu protectie solara 50 Gerovital Sun

Crema cu factor de protectie solara nu ar trebui sa lipseasca din rutina ta zilnica. Razele solare sunt daunatoare pielii si nu doar ca inrautatesc aspectul pielii, dar joaca un rol important in imbatranirea si degradarea pielii. Din acest motiv trebuia sa vorbesc despre crema mea de protectie.

Factorul de protectie ridicat, ma ajuta sa am o protectie ridicata pentru un timp mai indelungat. SPF 50 am inteles ca are efect in jur de 8 ore. Acesta este un produs rezistent la apa. hipoalergenic, cu extract de ulei organic de rodie, fara parabeni si  fara oxibenzona.


Dupa cum observati, are 50 de ml si expira in 6 luni. A fost testat dermatologic. Producator: Farmec. Mai jos puteti citi descrierea cremei:


Ingredientele:



Motivul pentru care am ales aceasta crema protectoare a fost ca e non comedogenica si are ingrediente bio in componenta. Mai jos puteti citi detaliat ce face:


Daca nu stiati cum se aplica mai jos aveti un material foarte educativ:



Acest produs are ecocertificat si ingrediente bio in componenta.


Arata asa:


Parerea mea despre aceasta crema:
Sa incep cu dezavantajele fiindca sunt mai putine dar si fiindca vreau sa pastrez partea dulce pentru final:
- a trebuit sa-l mut in alt recipient fiindca in recipientul original iesea prea mult produs si nu puteam controla cantitatea;
-  intra greu in piele daca nu folositi inainte o crema usoara drept baza; daca intentionati sa folositi  doar aceasta crema pe post de crema de zi va veti lupta sa intre in piele.
- are mirosul tipic de protectie solara, ceea ce nu prea agreez personal- dar poate pentru tine nu e o problema, nici pentru mine nu e o problema mare, d-aia am lasat-o la sfarsit;
Avantajele acestei creme, pe langa pretul foarte acceptabil pe piata de creme protectoare sunt:
- ma fereste de pete solare, deci este o protectie eficienta; am auzit de situatii in care persoane care folosesc in mod constiincios protectie au parte de pete;
-fiind non-comedogenica nu incarca porii si nu creaza cosuri, acesta fiind motivul principal pentru care mi-am cumparat-o;
- nu lasa acea pelicula alba inestetica, cu toate ca are un efect usor de albire;
- uleiul de rodie si untul de shea da un efect sanatos tenului, fara sa luceasca prea tare fata;
In concluzie, este o protectie buna care a satisfacut nevoile tenului meu si pe care o recomand unui ten combinat sau gras. 
 Daca vreti sa o vedeti in actiune am un video in care o folosesc si vi-l las mai jos pentru a vedea exact cum arata pe tenul meu:


4 comentarii:

  1. Eu am probleme cu cremele cu SPF pe fata, deoarece imi lasa pielea foarte uleioasa si nu vreau sa ma dau cu pudra in fiecare zi. Sunt in cautarea unei creme cu SPF care sa si matifieze. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea aceasta crema nu matifiaza, dar nici nu lasa o pelicula foarte grasa precum alte protectii solare. poti folosi o crema matifianta dupa cum ar fi cea de la farmec.

      Ștergere
  2. Si eu am aceasta crema. Am achizitionat-o recent dar am o problema cu ea si as vrea sa stiu daca si tie ti se intampla la fel. Eu o aplic peste crema mea de fata si apoi aplic fond de ten si restul machiajului si de cand o folosesc ma ustura ochii ingrozitor si sigur e de la crema pentru ca am purtat machiaj si doar cu crema mea normala si nu am mai patit asta. Nu o aplic pe ochi sau chiar langa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raluca, eu am ochii sensibili si chiar si de la unele creme de ochi lacrimez. La inceput imi lacrimau si mie, acum s-a obisnuit tenul meu cu ea. Eu o aplic si pe cearcane si pe pleoape. Poate ai sensibilitate la unul din ingredientele din ea.

      Ștergere