luni, 9 decembrie 2013

Christmas Tag

Multumesc http://glammdivaa.blogspot.ro pentru tag! Iubesc Craciunul asa ca m-am decis sa fac acest tag si eu! In poze va arat si decoratiile mele de Sarbatori! Va taguiesc pe toate, daca va place sunteti invitatele mele si nu uitati sa-mi lasati si mie postarea in bara de comentarii!



Care e lucrul preferat de Craciun?

   Am petrecut foarte multe Craciunuri singura, fara rudele apropiate asa ca pentru mine momentan asta inseamna cea mai fericita amintire si cel mai de pret cadou, familia. Ca pot sa impart bucuria sarbatorilor cu cei dragi!


Care este machiajul tau preferat pentru sezonul Sarbatorilor?

  Petrecand in familie, nu pun pret pe machiaj asa ca voi fi cu siguranta naturala si fresh de Craciun. De Anul Nou s-ar putea sa pun in functiune fardul meu auriu pe care nu prea am cand sa-l folosesc in rest.



Brad adevarat sau artificial?

 Brad artificial sigur. Imi place sa tin bradul mai mult decat ar trebui si nu am reguli legate de impodobirea lui. Ma face fericita si asta e tot ce conteaza asa ca apelez la unul artificial, fiindca cel natural se usuca rapid. Pentru acel miros specific sarbatorilor, cumpar o coronita de brad, dar atat.




Cand faci bradul si cand renunti la el?

Cum am zis si mai devreme nu am o data stabilita sau reguli, insa incep cu decorarea undeva la inceputul lunii decembrie si il bag in cutie undeva dupa Sf. Ion.


Primesti sau dai cadouri?

In primul rand dau cadouri. Imi place sa planific din noiembrie ce voi darui si pun multa pasiune in alegerea cadourilor, dar sper sa si primesc....hihihiii



Deschizi cadourile in dimineata de Craciun sau dupa-amiaza?

Le deschid dimineata sau atunci cand ne trezim sa fiu mai exacta...n-as rezista pana dupa-amiaza!!



Felicitari hand-made sau cumparate?

Mai degraba sms si mesaje pe Facebook...tehnologia asta ne mananca!!!



Filmul de Craciun preferat?

Singur acasa, toate partile si Love actually.


Mancarea preferata de Craciun?

Dulciurileee..:))




2 comentarii: